Úvod Hry Call of Duty: Mobile. Na toto všetko sa pripravte!

Call of Duty: Mobile. Na toto všetko sa pripravte!

0
Call of Duty

Prvé informácie o hre Call of Duty: Mobile sa objavili ešte v októbri minulého roka. Tento rok v marci autori spustili uzavreté beta testovanie, ktoré stále prebieha a prebiehať ešte bude. 

Pre fanúšikov populárnej série tvorcovia z Activision konečne zverejnili pár podrobností. Vyzerá to, že Call of Duty: Mobile bude naozaj prepracovanou akčnou zábavkou. Pripraviť sa môžeme na celkovo päť herných režimov pre viacerých hráčov.

Autori ich označili ako Free-For-All, Frontline, Team Deathmatch, Hardpoint a Domination. Všetky budú určené pre 10 hráčov, okrem prvého menovaného. Free-For-All bude otvorený pre 8 hráčov.

Nie je vylúčené, že v priebehu času autori ohlásia ďalšie módy pre viacerých hráčov. Napr. Kill Confirmed a obľúbený Search and Destroy. Máp bude celkovo sedem. Pomenované sú ako Nuketown, Crash, Hijacked, Crossfire, Standoff, Killhouse, a Firing Range.

Pokryjú rôzne prostredia, od púšte cez zastavané oblasti až po tropické lesy a podobne.

call of duty mobile

Vďaka veľkému množstvu nastavení sa bude dať hra prispôsobiť doslova na mieru. Umiestnenie ovládačov, ich veľkosť, citlivosť, zorné pole kamery alebo gyroskop pre miernenie. To je len pár z množstva nastavení.

Ostrieľaní hráči ocenia pokročilý režim s manuálnym ovládaním streľby, odlišnými spôsobmi držania zbrane a ďalšími prispôsobeniami. Vzhľad zbraní sa bude dať upravovať a chýbať nebudú tiež rôzny typy granátov, diaľkovo navádzane vozidlá alebo drony.

Uzavreté beta testovanie začína tento týždeň v Indii. Neskôr bude dostupné aj v Austrálii a v priebehu najbližších mesiacov v ďalších krajinách sveta. Na vydanie verejne prístupnej verzie si ale ešte budeme musieť nejaký ten piatok počkať.

Zatiaľ sa môžete v obchode Google Play predbežne registrovať.