Úvod Xiaomi Xiaomi Mi 9 Xiaomi Mi 9 je veľmi úspešný: Výrobca už vyexpedoval až 1 milión...

Xiaomi Mi 9 je veľmi úspešný: Výrobca už vyexpedoval až 1 milión kusov!

1

Xiaomi Mi 9 je pre obľúbeného čínskeho výrobcu úspešným produktom hneď od spustenia predaja. Zariadenie sa začalo predávať koncom februára a už o mesiac na to spoločnosť hlási milión vyexpedovaných kusov.

Ak do rovnice pridáte aj menší Mi 9 SE, celkový počet odoslaných kusov stúpa na 1,5 milióna, čo je vzhľadom na to, že Mi 9 SE ešte nie je dostupný celosvetovo, vynikajúci výsledok.

Pre Xiaomi hranica 1 milióna kusov nie je niečo, čo by im bolo cudzie. Minuloročná séria Mi 8 (Mi 8, Mi 8 SEMi 8 Explorer Edition) dosiahla hranice 1 milióna predaných kusov po 3 týždňoch. Za 4 mesiace sa Xiaomi podarilo predať celkom 6 miliónov kusov. Za 1 mesiac sa 1 milión kusov podarilo predať aj modelu Redmi Note 7. Dbajte však na to, že pri Mi 9 hovoríme o vyexpedovaných kusoch, pri Mi 8 a Redmi Note 7 o reálne predaných kusoch.

Xiaomi bude o pár dní dosiahne svoje 9. narodeniny, čo v domovskej Číne a Indii oslávi obrovskými zľavami. Či sa odzrkadlia aj na cenách, ktoré si môže užiť slovenský zákazník ukáže až čas.