Úvod Výrobcovia Oukitel Veľké displeje a batérie: Tieto novinky od Oukitel si získali najviac pozornosti

Veľké displeje a batérie: Tieto novinky od Oukitel si získali najviac pozornosti

Tlačová správa

0
Oukitel K10

V ďalekej Číne aktuálne prebieha obrovský technologický veľtrh Global Sources Electronics Exhibition, ktorého sa opäť zúčastnil aj výrobca Oukitel.  Ten so sebou na udalosť priniesol aj 20 zariadení vrátanie troch noviniek zo série K.

Tie si pozornosť návštevníkov získali najmä vďaka veľkému displeju, veľkej batérii a atraktívnemu dizajnu.

Oukitel K9

Prvým z nich je kúsok s názvom Oukitel K9. Ide o smartfón, ktorý si bez problémov poradí s prehrávaním video obsahu či náročnejšími mobilnými hrami. Ponúka obrovský displej, ktorý dosahuje až 7,12-palcovú uhlopriečku, Full HD+ rozlíšenie a miniatúrny výrez v tvare kvapky.

V útrobách sa nachádza 12 nm procesor Helio P35 s ôsmimi jadrami, ktorý si okrem výkonu poradí aj so šetrením energie. Táto schopnosť spolu s prítomnosťou 6 000 mAh batérie zabezpečí 2-3 dňovú výdrž aj pri intenzívnom využívaní.

Oukitel K9 dostal do výbavy aj 8 Mpx selfie kameru a 16 Mpx primárnu kameru od SONY.

Oukitel K12

Druhou novinkou z K-série je Oukitel K12, ktorého predaj má byť spustený v priebehu mája. Disponuje 6,3-palcovou obrazovkou s Full HD+ rozlíšením a elegantnou koženou zadnou stranou. Aj tento kúsok so sebou prinesie dlhú výdrž na jedno nabitie, a to vďaka prítomnej 10 000 mAh batérii. Aj v tomto prípade prispeje k životnosti úsporný procesor MT6765ôsmimi jadrami. Samozrejmosťou je tiež podpora rýchleho nabíjania.

Oukitel K12 okrem toho ponúkne 6 GB operačnú pamäť, 64 GB úložisko a fotoaparáty s 8 Mpx16 Mpx rozlíšením.

Oukitel K13

Tretím zariadením je Oukitel K13. Rovnako, ako u jeho súrodencov, aj tu nájdeme obrovskú batériu, ktorá aj v tomto prípade dosahuje kapacitu až 10 000 mAh. Menšia zmena nastala na 6,4-palcovom displeji. Nenájdete tu totiž decentný zárez v tvare kvapky, ale tohtoročný hit – otvor v displeji.

O výkon sa postará osemjadrový procesor MTK6762, 4 GB operačná pamäť a 64 GB úložisko. Súčasťou výbavy je tiež podpora pre rýchle nabíjanie.