Úvod Výrobcovia Motorola Motorola Razr sa ukázala na nových snímkach: Vyzerá parádne!

Motorola Razr sa ukázala na nových snímkach: Vyzerá parádne!

0
Foto: slashleaks.com

V novo vzniknutej triede skladacích smartfónov v súčasnosti rezonujú hlavne dvaja výrobcovia, Samsung a Huawei. Čoskoro by sa k nim mal pridať ďalší hráč, legendárna Motorola s oživeným modelom Razr.

Motorola Razr sa začala odhaľovať už skôr, kedy sme mohli vidieť prvý render od Yanko Design a patentové nákresy, ktoré približovali jej možnú finálnu podobu. Čerstvé zábery do sveta posúva server slashleaks.com.

Výrobca svojím prvým modelom s ohybnou obrazovkou skutočne nadviaže na predchodcu z roku 2004, ktorý sa pýši titulom najpredávanejšieho mobilného telefónu s konštrukciou do V. Tvar novinky aj detaily konštrukcie na niekdajšiu žiletku odkazujú jasne.

motorola
Foto: slashleaks.com

Malý displej, stredový kĺb a hardvérovú klávesnicu však nahradí veľký flexibilný OLED panel, ktorý bude mať po roztvorení pomer strán extrémnych 22:9. Uhlopriečka dosiahne 6,2-palca. Motorola Razr tak bude stále smartfónom a nie akýmsi hybridom, z ktorého sa po rozložení stane tablet.

Ďalší, ale menší OLED displej sa má nachádzať na prednej strane. Má plniť hlavne informačnú funkciu kombinovanú s užívateľskými funkciami Moto Akcie. Skladacia Moto Razr má takmer rovnakú hrubú bradu ako model z roku 2004. Ukrývať sa v ňom bude reproduktor a ďalšie potrebné komponenty.

Motorola RAZR V3
Motorola RAZR V3 z roku 2004

Slúchadlo v malom záreze na hlavnej obrazovke je osamostatnené. Selfie kamera sa pri ňom nenachádza, čo až tak nevadí. Pre tieto účely sa bude dať použiť hlavný fotoaparát. Stačí smartfón sklopiť a pre orientáciu využiť predný displej.

motorola razr
Foto: slashleaks.com

Nemenej zaujímavo vyzerá aj balenie, v ktorom sa bude Motorola Razr spolu s príslušenstvom nachádzať. Čo sa týka základných parametrov, tvorcovia z XDA v polovici marca spomenuli čipset Snapdragon 710, 4/6 GB operačnej pamäte, 64/128 GB úložisko a 2730 mAh batériu s 27W TurboPower nabíjaním.

[irp posts=“73120″ ]

Horšie vyzerá informácia o dostupnosti. Na trh má zamieriť len obmedzená dávka 200 000 kusov a aj to v exkluzívnej ponuke amerického operátora Verizon. Cena by sa mala pohybovať okolo 1500 dolárov.

Naše končiny tak zďaleka obíde. Aspoň zo začiatku.