Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi Redmi Note 7 aktuálne v ponuke: 48 Mpx a 4 GB...

Xiaomi Redmi Note 7 aktuálne v ponuke: 48 Mpx a 4 GB RAM za parádnu cenovku!

0

Xiaomi Redmi Note 7 je stále ešte čerstvou novinkou, pretože uzrel svetlo sveta len v januári tohto roka. Hoci by ste čakali, že bude takéto zariadenie len dva mesiace po predstavení ešte stále drahé, pri Xiaomi to neplatí.

Výrobca si získal srdcia mnohých fanúšikov najmä preto, že si za svoje výkonné a kvalitné zariadenia nepýta vysoké sumy ako konkurenční výrobcovia.

Xiaomi Redmi Note 7 je tak aktuálne k dispozícii za 195,80 EUR prostredníctvom známeho e-shopu GearBest.

Ten túto pomerne čerstvú novinku zaradil do bleskového výpredaja, ktorá je obmedzený časovo, ale aj počtom dostupných kusov. Akcia potrvá ešte dva dni a počet kusov (v dobe písania tohto článkov) k dispozícii je 124.

Presuňme sa však k tomu, čo Xiaomi Redmi Note 7 ponúka.

Ako prvá určite udrie do oka veľká zobrazovacia plocha, ktorá dosahuje 6,3-palcovú uhlopriečku s 2 340 x 1 080 rozlíšením. Ako druhé si zrejme všimnete naozaj pekné gradientové prevedenie zadnej strany, ktorá je dostupná v modrom a červenom šate.

Na vonkajšej konštrukcii tiež nájdete primárnu kameru, ktorú tvorí dvojica šošoviek so 48 Mpx a 5 Mpx rozlíšením. O poriadne zábery tak nemusíte mať vôbec žiadne obavy. Čo sa týka selfie kamery ukrytej v diskrétnom výreze v tvare kvapky, tej sa ušlo takisto veľmi slušných 13 Mpx.

Keď nazrieme „pod kapotu“ Xiaomi Redmi Note 7, nájdeme tu procesor Snapdragon 660ôsmimi jadrami o takte 2,2 GHz, 4 GB operačnú pamäť RAM či 64 GB úložisko, ktoré však môžete rozšíriť prostredníctvom pamäťovej karty až do 256 GB. Nechýba samozrejme ani 4 000 mAh batéria.

Ak sa vám Xiaomi Redmi Note 7 zapáčil, určite dlho neváhajte a navštívte oficiálnu webovú stránku predajcu GearBest, kde nájdete aj všetky podrobné špecifikácie.