Úvod Xiaomi Pocophone F1 Pocophone F1 dostane softvérovú vychytávku: Game Turbo ocenia najmä hráči

Pocophone F1 dostane softvérovú vychytávku: Game Turbo ocenia najmä hráči

0
Pocophone F1
Pocophone F1

Cenovo dostupná hviezda výrobcu Xiaomi, Pocophone F1, je neustále vylepšovaná prostredníctvom softvérových aktualizácií a tento trend pokračuje aj naďalej. Najnovší kus softvéru nesie pomenovanie Game Turbo.

Pocophone F1 má viac ako dostatok výkonu pre náročné hry, keďže pod jeho kapotou tiká vlajkový čipset z minulého roka. Zážitok z hrania hier pomôže ešte viac vylepšiť softvérová vychytávka Game Turbo.

Po aktivácii tejto funkcie dôjde k optimalizácii zdrojov takým spôsobom, aby mala aktívna hra čo možno najvyššiu prioritu. Game Turbo nie je zázrak a rapídne nezvýši výkon hardvéru. Skôr dopomôže k rýchlejšiemu a stabilnejšiemu snímkovaniu, ktoré je dôležité hlavne pri hraní akčnejších a dynamickejších hier.

pocophone F1
fonearena.com

K funkciám Game Turbo sa bude dať pristupovať aj počas aktívnej hry. Môžete vymazať vyrovnávaciu pamäť, prepínať medzi WiFi a mobilným pripojením, vytvoriť snímku obrazovky alebo zapnúť nahrávanie diania.

V podstate ide o akýsi ekvivalent nástroja GPU Turbo od Huawei a jemu podobným. Vlastníci Pocophone F1 nájdu Game Turbo v najnovšej beta verzii užívateľského rozhrania MIUI Global. Ak do beta testovania nie sú zapojení, budú musieť počkať na stabilnú verziu prostredia, ktorá sa časom ohlási ako bežná aktualizácia systému.

Pocophone F1 tak aj napriek svojej nízkej predajnej cene nie je ukrátený o najnovšie softvérové vymoženosti. Vývojári v aktualizačnom tempe zatiaľ nepoľavujú.