Úvod Oukitel Oukitel C5 Pro Oukitel C15 Pro pre menej náročných: Veľký displej a slušný výkon za...

Oukitel C15 Pro pre menej náročných: Veľký displej a slušný výkon za 62 €!

Toto všetko za 62 €?

1

Oukitel sa pomaly ale isto pripravuje na oslavy spojené s 18. marcom. Ak sa zamýšľate, čo sa v daný deň oslavuje, zamýšľate sa dobre. Sympatický výrobca vtedy oslavuje svoje 4. narodeniny. Presne tak, Oukitel je tak mladá spoločnosť, no aj za ten krátky čas stihli vyrobiť ikonické zariadenia, ktoré sa dostali k miliónom ľudí.

Na svoje 4. narodeniny sa firma rozhodla predstaviť nový model – Oukitel C15 Pro, ktorý je prvým smartfónom so štvorjadrovým procesorom MediaTek MT6761 na trhu. Okrem toho ponúka aj ďalšiu zaujímavú výbavu. Poďme sa na ňu pozrieť.

Oukitel okrem spomínaného procesora MT6761 so štyrmi jadrami o takte 2.0 GHz ponúka grafický čip IMG PowerVR o takte 660 MHz, 2 GB RAM16 GB úložisko. Keď všetko spojíte dokopy, z benchmarkovacej aplikácie AnTuTu „vypadne“ skóre 64 000, čo je tak akurát na základné aplikácie a hry.

Určený pre menej náročných

Aj napriek tomu, že sa výkon Oukitel C15 Pro nedá porovnať s mid-range modelmi alebo vlajkovými loďami musíme uznať, že na tak lacný smartfón funguje veľmi dobre. Viditeľné je to aj na videu, ktoré si môžete pozrieť nižšie. Zariadenie nemá problém s prehrávaním videa, hraním hier alebo multitaskingom.

No a ak vás zaujíma cena tohto šikovného kúsku, myslíme, že ostanete veľmi príjemne prekvapení. Oukitel totiž 18. marca spúšťa veľkú akciu, počas ktorej bude C15 Pro dostupný len za niečo vyše 60 €.

Tak čo poviete, zlepšili sa ultralacné smartfóny? Podľa nás neskutočne!