Úvod Oukitel Oukitel C13 Pro Má krásny dizajn, slušnú základnú výbavu a stojí len 68 €. Čo je...

Má krásny dizajn, slušnú základnú výbavu a stojí len 68 €. Čo je zač?

Oukitel C13 Pro patrí medzi najlepšie ultralacné smartfóny na trhu.

0

Tí z vás, ktorí sa pri kupovaní telefónu rozhodujú hlavne na základe jeho ceny, zbystrite pozornosť. Či už potrebujete prvý telefón pre vašich rodičov, malú ratolesť alebo pre seba ako náhradný telefón, máme skvelý tip. Volá sa Oukitel C13 Pro, ponúka slušnú základnú výbavu, pekný dizajn a nestojí ani 70 €.

Oukitel C13 Pro disponuje 6,18-palcovým displejom s pomerom strán 19:9 a tenučkými rámikmi. Výrobca tvrdí, že vďaka tenkým rámikom a výrezu v hornej časti obrazovky je C13 Pro tak veľký ako telefón s 5,5-palcovým displejom.

Zariadenie poháňa štvorjadrový procesor MediaTek MT6739 s jadrami o takte 1.5 GHz, 2 GB operačnej pamäte RAM16 GB úložisko. Určite poteší aj najnovší Android 9 Pie, ktorý so sebou prináša optimalizáciu pre menej výkonné zariadenia a ďalšie žiadané funkcie ako lepšiu správu batérie a viac.

Zadnú stranu zdobí 8 Mpx a 2 Mpx fotoaparát, prednú zas 5 Mpx senzor. Telefón si energiu berie z 3 000 mAh batérie, ktorá zariadenie zvláda poháňať jeden deň. Zaujímavé je, že C13 Pro ponúka odnímateľnú zadnú stranu (to sme nevideli poriadne dávno), kde sa skrýva slot pre 2 nano SIM karty a jeden extra slot pre microSD kartu. Nezvyčajná je aj podpora pre 5 GHz Wi-Fi siete, hlavne pri takejto cenovej kategórii.

Oukitel svoju novinku momentálne predáva v zľave za cenu pod 70 €. Kúpiť si ho môžete, presnejšie, za 68 € priamo z Aliexpressu. Dodanie na Slovensko stojí 1,44 €.

– Tlačová správa –