Úvod Xiaomi Xiaomi Mi 8 Globálna verzia Xiaomi Mi 8 v parádnej zľave! Má 6 GB RAM...

Globálna verzia Xiaomi Mi 8 v parádnej zľave! Má 6 GB RAM a 128 GB úložisko

5
Xiaomi Mi 8

Je ti ľúto vyhodiť veľa peňazí za drahú vlajkovú loď od renomovaného výrobcu? Tak si potom v správny čas na správnom mieste. E-shop GearVita prichádza so zľavnenou ponukou, v rámci ktorej si môžeš zaobstarať parádny Android smartfón Xiaomi Mi 8 len za tri stovky.

Musíš ale najskôr siahnuť po našom akciovom kupóne, ktorý nájdeš na konci článku. Jeho použitie zredukuje pôvodnú cenovku 470 eur až o 170 eur. Základný dovoz na Slovensko v tomto prípade vychádza necelých 8 eur. Expresné doručenie stojí zhruba o 5 eur viac a trvá iba od 3 do 9 pracovných dní.

Smartfón Xiaomi Mi 8 tvorí OLED displej so 6,21-palcovou uhlopriečkou, výkonný čipset Snapdragon 845, 6 GB operačná pamäť RAM, 128 GB úložisko aj duálny 12 + 12 Mpx hlavný fotoaparát, ktorý dopĺňa ešte 20 Mpx selfie. O dodávku elektrickej energie sa tu stará 3 400 mAh akumulátor a softvérovú stránku výbavy zase reprezentuje nadstavba MIUI 9.

Čo sa týka konštrukčného prevedenia, prednú aj zadnú stranu smartfónu pokryli odolným sklom. Jeho displej má, samozrejme, výrez a boky tela zase lemuje kvalitný hliníkový rámik.

Globálnu verziu Xiaomi Mi 8 nájdeš v ponuke e-shop GearVita, kde môže byť tvoja iba za 300 eur. Treba však použiť kupón 128GBMi8, bez ktorého zaplatíš podstatne viac.