Úvod Výrobcovia Xiaomi OLED displej a slušná výdrž: Tieto hodinky od Xiaomi stoja menej než...

OLED displej a slušná výdrž: Tieto hodinky od Xiaomi stoja menej než kedykoľvek predtým

Jedny z najlepších inteligentných hodiniek na trhu sú teraz ešte lacnejšie.

3

Ďalší deň, ďalšia neodolateľná ponuka. Tentokrát tu však nemáme smartfón, ale inteligentné hodinky od čínskeho jabĺčka. Teda lepšie povedané, od jedného z hardvérových partnerov Xiaomi, spoločnosti Huami. O ako veľkej zľave je teda reč a čo všetko zahŕňa výbava Amazfit Verge?

Ak použiješ niektorý z našich dvoch akciových kupónov, budú tvoje za necelých 115 eur. Ušetríš tak niečo cez 65 eur, čo ani zďaleka nie je málo. Predovšetkým, keď zoberieme do úvahy technickú špecifikáciu alebo naozaj pekný dizajn s okrúhlym ciferníkom.

Hardvérová výbava smartwatch Amazfit Verge zahŕňa iba samé maškrty. Za vyššie spomínanú sumu dostaneš krásny AMOLED displej (360 x 360 pielov) o veľkosti 1,3-palca, 4 GB pamäť pre dáta, 390 mAh batériu a poctivý snímač srdcového tepu. Čo sa týka samotnej výdrže, e-shop GearVita spomína 5 dní v pohotovostnom režime.

Používatelia s aktívnym životným štýlom môžu využiť niektorý z dostupných športových režimov, ktoré im zaznamenajú a vyhodnotia ich pohybovú aktivitu. Na obrazovke si potom vedia pozrieť počet spálených kalórií, prejdenú vzdialenosť alebo počet krokov. Jednoducho všetko, čo potrebujú.

Huami Amazfit Verge
Huami Amazfit Verge

K dispozícii sú až dva rôzne kupóny. Jeden (GVNYVerge02) je určený pre modré, zatiaľ čo ten druhý (GVNYVerge01) pre sivé farebné prevedenie Amazfit Verge. Pri nákupe ešte nezabudni vybrať globálnu verziu, nie čínsku. Cesta na Slovensko vychádza okolo 5 eur. Doba dodania trvá od 3 do 9 pracovných dní.