Úvod Výrobcovia Oukitel Oukitel C15 Pro ponúkne výrez v tvare kvapky a 4-jadrový 2,0 GHz procesor

Oukitel C15 Pro ponúkne výrez v tvare kvapky a 4-jadrový 2,0 GHz procesor

Vyzerá fantasticky!

0

Po tom ako minulý rok poznačil klasický výrez v displeji sa výrobcovia pomaly ale isto presunuli k nevtieravému prevedeniu. Už na jeseň 2018 sme mohli vidieť prvé smartfóny s výrezom v tvare kvapky, ktorý je nielen krajší, ale aj používateľovi dáva väčšiu zobrazovaciu plochu.

Zaostávať nechce ani snažiaci sa výrobca z Číny, Oukitel, ktorý včera oznámil, že ich novinka – Oukitel C15 Pro – ponúkne práve takýto výrez. Okrem toho ho bude vôbec prvýkrát spomedzi smartfónov poháňať procesor MediaTek MT6761.

Oukitel C15 Pro okrem toho ponúka tenučké rámiky, tenkú konštrukciu a displej prekrytý sklom Asahi. Keď už je reč o displeji, k dispozícii budete mať 6,1“ HD 2.5D obrazovku s pomerom strán 19,2:9.

Čo sa procesoru týka, spomínaný MediaTek MT6761 ponúka 4 jadrá, ktoré však dokážu kmitať až na 2.0 GHz, čo je zväčša výsadou 8-jadrových kúskov. Aby toho nebolo málo, samozrejmosťou bude aj Android 9 Pie, vďaka čomu získate prístup k všetkým novým funkciám.

Vyzerá to teda tak, že lacnejšie telefóny z Číny začínajú ponúkať ešte viac, než na čo sme boli doteraz zvyknutí. Ako sa vám páči novinka? Dajte nám vedieť!