Úvod Výrobcovia Oukitel Oukitel C13 Pro príde na trh začiatkom marca. Ponúkne Android 9 Pie...

Oukitel C13 Pro príde na trh začiatkom marca. Ponúkne Android 9 Pie a nízku cenovku

Tlačová správa Oukitel

0

Odkedy uzrel svetlo sveta operačný systém Android 9 Pie, mnohí používatelia čakajú na veľkú aktualizáciu alebo sa rovno obzerali po zariadení, ktoré novú verziu OS Android nosí už od výroby.

Výrobca sa aktuálne zameral na druhú skupinu používateľov a sľubuje, že už začiatkom marca prinesie na trh novinku, ktorá bude OS Android 9 Pie vybavená.

Pripravovaná novinka Oukitel C13 Pro bude vďaka novej verzii operačného systému vybavená zjednodušeným intuitívnym ovládaním a inými inteligentnými možnosťami, ktoré Android 9 prináša.

Oukitel C13 Pro bude svojím dizajnom pripomínať dobre známy iPhone X. Dominantnému výrezu budú sekundovať úzke rámiky a miniatúrna brada. Zadná strana nie je výnimkou, pretože tu nájdete vertikálne uloženú duálnu kameru. Tak, ako pri spomínanom iPhone X.

Novinka je tiež vybavená 6,18-palcovým displejom s elegantným 2.5D zaoblením, ktorý je navyše chránený vrstvou odolného skla Asahi. Pre čo najlepší pocit v rukách pridal výrobca sklenený povrch aj na zadnú stranu, čo zariadeniu pridáva body za dizajnové prevedenie.

Výrobca, žiaľ, neuvádza kompletné špecifikácie. Na tie si budeme musieť zrejme ešte chvíľu počkať. Vieme však, že Oukitel C13 Pro ponúkne 3 000 mAh batériu, ktorá sa v spolupráci s OS Android 9 a jeho funkciám postará o čo najdlhšiu výdrž na jedno nabitie.

Keďže ide o výrobcu, ktorý produkuje cenovo veľmi prijateľné zariadenia, očakávame, že aj v tomto prípade bude cenovka naozaj výhodná. Výrobca dáva fanúšikom dokonca možnosť rozhodnúť, koľko by boli ochotní za takýto smartfón zaplatiť. To však môže byť vzhľadom na skromné informácie o špecifikáciách náročné.