Úvod Výrobcovia Ulefone Obrnený Ulefone Armor 6 ukazuje svoje schopnosti vo fotografovaní

Obrnený Ulefone Armor 6 ukazuje svoje schopnosti vo fotografovaní

Tlačová správa Ulefone

1

To, ako telefón fotí, je dnes jedným z najdôležitejších faktorov pri výbere nového smartfónu. Dokumentovanie dôležitých okamihov pomocou digitálneho fotoaparátov už dnes nie je tak rozšírené, a tak sa používatelia spoliehajú na kameru vo svojom smartfóne. Preto si potrpia na to, aby fotky stáli naozaj za to.

Ulefone Armor 6 vás v tomto nesklame aj napriek tomu, že jeho hlavnou prioritou je odolnosť. Počas svojich outdoorových aktivít sa teda môžete spoľahnúť nielen na to, že telefón v nepriaznivých podmienkach nerozbijete, ale aj na to, že dokumentovanie prírodných úkazov či portrétov z turistiky bude stáť naozaj za to.

Ulefone Armor 6 je vybavený duálnou primárnou kamerou, ktorá kombinuje 21 Mpx + 13 Mpx rozlíšenie či duálny LED blesk. Predná kamera dostala do vienka slušné 13 Mpx rozlíšenie. K dokonalému záberu prispeje aj AI procesor s aktívnym učením a následným vylepšením fotografie v reálnom čase.

Okrem toho je Ulefone Armor 6 certifikovaný na úrovni IP69K/IP68/MIL-STD-810G. Výrobca dokonca pridal aj funkciu pre testovanie intenzity ultrafialového žiarenia vo vonkajšom prostredí. Zariadenie sa tiež môže pochváliť 6,2-palcovým Full HD+ displejom, veľkou 5 000 mAh batériou s podporou bezdrôtového nabíjania, čítačkou odtlačkov prstov, senzorom pre rozpoznávanie tváre, podporou NFC, Google Pay či operačným systémom Android 8.1 Oreo.

Ak vás Ulefone Armor 6 zaujal, môžete si ho zakúpiť prostredníctvom predajcu Geekbuying alebo Aliexpress.