Xiaomi minulý rok prišiel s niekoľkými perfektnými zariadeniami. Vlajkový model Mi 8 doplnili „odľahčený“ Mi 8 Lite a prišiel aj Xiaomi Mi 8 Pro, ktorý naopak ponúkol ešte prémiovejšie vlastnosti. Práve Mi 8 Pro sa dostal do nášho hľadáčika, keďže jeho cena klesla na rekordné minimum.

Xiaomi Mi 8 Pro (8 GB/128 GB)

Cena: 460,20 € | Kupón: GBMPPSNJ

Xiaomi Mi 8 Pro je vlajková loď z roku 2018, ktorá kombinuje obrovský výkon, zaujímavý dizajn a šikovné funkcie. Telefón disponuje 6,21-palcovým displejom, duálnym fotoaparátom na zadnej strane (12 + 12 Mpx) a 20 Mpx selfie foťákom.

Silná stránka? Šialený výkon

Srdce telefónu predstavuje výkonný čipset Snapdragon 845 s jadrami o takte 2.8 GHz, ktorému pomáha šialených 8 GB RAM a až 128 GB úložisko. Ani to však nie je všetko, čo ponúka. Spoľahnúť sa môžeš aj na snímač odtlačkov prstov priamo v displeji, pravidelné aktualizácie MIUI a plnú podporu slovenských LTE sietí (vrátane 800 MHz). Čerešnička na torte? Krásny dizajn, ktorý vyzerá tak, akoby ste videli do jeho útrob.

Najlepšie na tom je to, že cena Mi 8 Pro padá rýchlejšie ako sme čakali. Momentálne si ho z EÚ skladu môžeš kúpiť za 460,20 €. Stačí použiť kupón GBMPPSNJ, ako dopravu vybrať Expedited Shippingzrušiť „Záruka za dopravu“.

Keď tak spravíte, telefón bude aj s poštovným a všetkými poplatkami stáť 467,24 €. Okrem toho príde z poľského skladu, takže ho budete mať doma za 2-5 pracovných dní. Treba sa ale poponáhľať, ide o časovo limitovanú akciu, ktorá už čoskoro vyprší.

Na tomto článku sme spolupracovali so spoločnosťou GearBest.