Úvod Výrobcovia Samsung VIDEO: Takto bude vyzerať nové používateľské rozhranie Samsungu – One UI!

VIDEO: Takto bude vyzerať nové používateľské rozhranie Samsungu – One UI!

Samsung chystá veľké zmeny!

0

Samsung nám nedávno okrem Infinity Flex displeja a skladacieho smartfónu ukázal ešte aj One UI. Dizajn nového používateľského prostredia vyniká symbiózou s dizajnom hardvéru, pričom už čoskoro začne pomaličky, ale isto nahrádzať Samsung Experience v dnešných smartfónoch.

Preto začal výrobca spotrebnej elektroniky pracovať na hype, ktorý chce naštartovať čerstvo zverejneným promo videom.

Hlavná pointa sa tentokrát točí okolo základných pilierov softvérovej novinky, kam patrí minimalizmus intuitívnejšie interakcie, pohodlnejšie ovládanie jednou rukou či spomínaná symbióza dizajnu s dizajnom zariadenia. Zoštíhlené a pestrofarebné prostredie zobrazuje už iba to, čo je pre používateľa v danej chvíli skutočne dôležité.

K predstaveniu One UI došlo počas vývojárskej konferencie SDC 2018, kedy uzrel svetlo sveta i futuristický Infinity Flex displej vrátane smartfónu so skladacou konštrukciou. Ten bol však odhalený iba čiastočne.

Plnohodnotné predstavenie modelu Galaxy F vraj prebehne až 20. februára, kedy sa podľa všetkého dočkáme aj vlajkovej lode Galaxy S10 s novým používateľským prostredím. Smartfóny ako Galaxy Note 9 alebo Galaxy S9 by mali One UI získať niekedy v priebehu januára, informuje GSMArena.