Úvod Samsung Samsung Galaxy S10 Toto tu ešte nebolo: Galaxy S10 ponúkne displej s až dvomi otvormi

Toto tu ešte nebolo: Galaxy S10 ponúkne displej s až dvomi otvormi

0
Vraj jedna z verzií Galaxy S10

Či sa to niekomu páči alebo nie, je zrejme úplne jedno, pretože s dierou v displeji podľa všetkého prídu všetky tri očakávané verzie Galaxy S10. Rozdiel by mal tkvieť iba v tom, koľko ich tam bude, pretože minimálne jedna z nich dostane duálny selfie fotoaparát.

Server GSMArena, ktorý sa odvoláva na informácie od renomovaného leakera Ice Universe, vo svojom článku píše, že pôjde o model Samsung Galaxy S10+. Únik tentokrát reprezentuje živý záber, kde je vraj jedinečná príležitosť vidieť ochrannú vrstvu pre netradične prevedený zobrazovací panel.

Koncom februára by mali uzrieť svetlo sveta až tri rôzne verzie vlajkovej lode Galaxy S10. Dve z nich nahradia tohtoročné generácie, zatiaľ čo tá posledná dostane pokročilú 5G konektivitu vrátane nadčasového hardvéru či mastnej cenovky. Všetko teda nasvedčuje tomu, že spoločnosť Samsung prinesie i niečo podobné iPhone XS, no s operačným systémom Android.

Okrem vlajkovej lode by sa ale mali dočkať aj skladacieho telefónu Galaxy F s takzvaným Infinity Flex displejom, ktorý bol poodhalený počas nedávnej konferencie pre vývojárov softvéru. Veľkolepá šou výrobcu spotrebnej elektroniky prebehne počas nultého dňa nadchádzajúceho podujatia Mobile World Congress 2019.