Úvod Oukitel Oukitel U23 Vlajkový Oukitel U23 konečne dostupný: Aký telefón dostanete pri rozpočte do 200...

Vlajkový Oukitel U23 konečne dostupný: Aký telefón dostanete pri rozpočte do 200 €?

Budete prekvapení!

2

Jeden z najaktívnejších výrobcov, Oukitel, nezaháľa ani pred Vianocami. Do predobjednávok vstupuje nový Oukitel U23, a to rovno vo farebnom prevedení, ktoré bude lákať mnohých ľudí.

Bohužiaľ, verzia priamo určená pre európsky trh bude mierne meškať, príde však už v decembri. Dôvod prečo tomu tak je výrobca nešpecifikoval. Každopádne, oplatí sa počkať, ide o krásne zariadenie, ktoré kombinuje nádherný dizajn, výbornú cenu a bohatú výbavu.

Oukitel U23
Oukitel U23

Oukitel U23 totiž ponúka až 6,18-palcový displejpomerom displejaprednej strane atakujúcim hodnotu 95 %. Spoľahnúť sa tiež môžeš na rozlíšenie 2 246 x 1 080 a malý výrez vo vrchnej časti. Zaujímavá je aj zadná strana, ktorá spája modrú a bordovú alebo fialovú a zelenú farbu, vďaka čomu vytvára skutočne nádherne vyzerajúci smartfón.

Oukitel U23
Oukitel U23

Čo sa zvyšku špecifikácií týka, telefón poháňa procesor Helio P23, 6 GB operačnej pamäte RAM, 3 500 mAh batéria a Android 8.1 Oreo.

Veľkým plusom je aj fakt, že sa Oukitel U23 dokáže nabíjať bezdrôtovo, a to s výkonom 10 W. To sú slušné čísla, za ktoré sa vôbec nemusí hanbiť.

Ak by si jeden kus chcel, neprehliadni web Oukitelu, kde môžeš pár kusov dokonca vyhrať. Súťaž výrobca spustil aj na svojej oficiálnej stránke na Facebooku. Ak si ho chceš rovno kúpiť, spraviť tak môžeš na overenom GearBeste.