Úvod Hry Toto využi: V Google Play sú vrámci Black Friday s poriadnymi zľavami

Toto využi: V Google Play sú vrámci Black Friday s poriadnymi zľavami

0
google play

Čierny piatok neobchádza ani obchod Google Play, kde si môžete stiahnuť vybrané prémiové hry sa zlomok ich pôvodnej ceny. V niektorých prípadoch zľava dosahuje výšky 80-tich percent. 

V našej lokalite je dostupných 16 titulov. Je viac ako možné, že sa počas dnešného a zajtrajšieho dňa ponuka rozšíri o ďalšie hry. Len námatkovo spomenieme absolútne okúzľujúcu a vynikajúcu českú hru Samorost 3 (video nižšie), ktorej cena klesla z 3,99 € na 0,89 €.

Klasické RPG Evoland 2 môže byť vaše za 0,99 € oproti pôvodným 6,99 €. Legendárne Need for Speed Most Wanted1,09 €. Určitú skupinu hráčov tiež poteší zľava pre inak veľmi drahý titul Final Fantasy Tactics. Cena 13,99 € klesla na 4,19 €.

cierny piatok

Ku všetkým zľavneným hrám sa dostanete jednoducho. Stačí kliknúť na tento odkaz, ktorý vás dopraví priamo do Obchodu Play. Všetky zvýhodnené hry nájdete na jednej stránke.

Do pozornosti ešte dávame masívnu zľavu pre prémiové licencie s doživotnými aktualizáciami slovenskej navigácie Sygic a Spotify Premium, ktoré získate na tri mesiace iba za 0,99 €.

Samorost 3