Úvod Výrobcovia Xiaomi CAT má novinku: Rozbil sa displej? Žiaden problém, opraví alebo vymení ho...

CAT má novinku: Rozbil sa displej? Žiaden problém, opraví alebo vymení ho zadarmo!

1
CAT S61 (FOTO Matúš Moravčík)

Výrobca odolných telefónov CAT prichádza s novým riešením, ktoré poteší všetkých súčasných i budúcich majiteľov týchto obľúbených pracovných telefónov. Poškodený displej im vymení zadarmo.

V prípade, že majiteľ telefónu CAT poškodí alebo zničí ochranné sklo Corning Gorilla Glass, či priamo displej na svojom zariadení, výrobca sa zaväzuje, že mu ho kedykoľvek počas záručnej doby bezplatne opraví alebo vymení.

Akcia sa vzťahuje na každé nové, ale aj už zakúpené zariadenie CAT, ktoré sa nachádza v lehote záručnej doby.

Rozhodnutie prísť s takouto garanciou je podporené zaťažkávajúcimi skúškami každého produktu, ktorý značka CAT uvádza na trh. Napríklad vlajková loď CAT S61 sa môže pochváliť vysokou vojenskou odolnosťou MIL-STD 810G.

Smartfón je odolný voči prachu a vode až do hĺbky troch metrov počas jednej hodiny. Zároveň má chránený displej hrubým ochranným sklom Gorilla Glass 5. Telefón je teda skonštruovaný tak, aby prežil aj náročný test pádu z výšky 1,8 metra na oceľový povrch, a to 30 krát v rôznych smeroch.

CAT
CAT S31

CAT vie, že jeho zákazníci pracujú a žijú s mobilnými telefónmi v náročných podmienkach, ktoré často nepriamo testujú telefóny nad rámec ich hraníc, čo vedie k poškodeniu hardvéru. Časté a nákladné opravy alebo výmeny znamenajú, že zákazníci v konečnom dôsledku míňajú oveľa viac peňazí počas životnosti svojho zariadenia než dajú za ich počiatočnú kúpnu cenu.

Prieskum medzi 5 130 zákazníkmi zo západnej Európy ukázal, že až 34 % používateľov (alebo jeden z troch) poškodilo v posledných troch rokoch svoj mobil spôsobom, ktorý by v konečnom dôsledku vyžadoval veľkú opravu alebo kompletnú náhradu zariadenia.

Najčastejšie došlo k poškodeniu pri jeho spadnutí alebo pri ponorení do vody.
Tieto opravy pritom nie sú lacné. Napríklad oprava displeja najnovších vlajkových lodí stojí medzi 150 EUR až 360 EUR, zatiaľ čo pri iných škodách (napríklad kvôli poškodeniu kvapalinou alebo vodou) sa môžu náklady na opravu vyšplhať až na 650 EUR. Nehovoriac potom už o nákladoch či nepríjemnostiach spojených s poškodeným alebo nepoužiteľným telefónom.

Odolné telefóny značky CAT ponúkajú lepšiu hodnotu za vynaložené peniaze tým, že znižujú tieto dodatočné náklady a predlžujú životnosť telefónu. Navrhnuté boli tak, aby boli vhodné na použitie v celom spektre náročných prostredí. Spolu s atraktívnou ponukou na bezplatnú opravu či výmenu ochranného skla a/alebo displeja sa tak smartfóny CAT stávajú ešte jasnejšou voľbou v prípade, že žijete aktívne alebo pracujete v prostredí, ktoré denne ohrozuje váš mobilný telefón.