Úvod Hry Xiaomi chystá konkurenciu pre PUBG

Xiaomi chystá konkurenciu pre PUBG

0

Xiaomi už onedlho vyrukuje so svojou novou battle royale hrou, ktorou chce zosadiť z trónu dvoch súčasných kráľov. Survival Game od Xiaomi si to po avizovanom sprístupnení totiž rozdá s hitmi ako PUBG Mobile alebo Fortnite, kde sa hráči snažia viac-menej o to isté – prežiť až do konca.

K odhaleniu tohto ambiciózneho herného titulu došlo prostredníctvom oficiálneho fóra spoločnosti, kde je okrem iného spomínaná aj vesmírna loď, odkiaľ hráči skáču na začiatku každého kola. Z toho teda možno vydedukovať, že novinka ponesie sci-fi kabát, takže pôjde o akýsi mix dvoch vyššie spomínaných hier.

„Každý súboj začína výskokmi hráčov z vesmírnej lode priamo na bojisko. Hráči sa môžu rozhodnúť, kedy a kde dopadnú. Všetky zdroje sa hľadajú aj berú priamo na mape, pričom hráči môžu kedykoľvek bojovať so svojimi konkurentmi. Ten, kto prežije ako posledný, je víťazom!“

Screenshot z novej hry od Xiaomi (via gizmochina.com)

Ako informuje server Gizmo China, Xiaomi chce zabezpečiť perfektný herný zážitok ako pri používaní nového a drahého, tak aj pri používaní starého alebo lacnejšieho mobilného telefónu. Preto svoju nadchádzajúcu hru Survival Game optimalizuje na viacerých úrovniach, aby tak bolo k dispozícii hrateľné množstvo snímok za sekundu s takmer hocijakým hardvérom. Všetko, samozrejme, na úkor grafických detailov.

O dátume sprístupnenia nevieme zatiaľ vôbec nič. Dozvedeli sme sa iba to, že už onedlho spustia uzavreté beta testovanie.