Úvod Ulefone Ulefone Armor 5 VIDEO: Ulefone Armor 5 prešiel krutým testom odolnosti. Ako dopadol?

VIDEO: Ulefone Armor 5 prešiel krutým testom odolnosti. Ako dopadol?

Tlačová správa

0

Odolný smartfón s robustnou konštrukciou z dielne čínskeho výrobcu s názvom Ulefone Armor 5 ukázal svoju silu v mnohých aspektoch. V porovnaní s inými odolnými smartfónmi od konkurenčných výrobcov má však eso v rukáve v podobe elegantného dizajnu.

To mu však na odolnosti absolútne neuberá. Ulefone Armor 5 tak dokázal, že odolný smartfón nemusí byť schovaný do nevzhľadnej gumenej konštrukcie.

Svoju silu dokazuje aj vo videu od výrobcu, kde ho vôbec nešetrili.

Ulefone Armor 5 prešiel krutým testom odolnosti, ktorý zvládol na jednotku. Test zahŕňal pády z výšky 1,5 metra na rôzne povrchy – tráva, neupravená cesta, betón či dlažba… Veď sa presvedčte sami.

Špecifikácie Ulefone Armor 5

Odolný kúsok je vybavený 5,85-palcovým displejom s pomerom strán 18,9:9. Jeho výkon má pod palcom osemjadrový procesor, ktorému asistuje 4 GB operačná pamäť či 64 GB úložisko. Na zadnej strane nájdete duálnu kameru, ktorá kombinuje 16 Mpx a 5 Mpx rozlíšenie. Predná kamera na opačnej strane zas bola vybavená 13 Mpx snímačom. O maximálnu výdrž na jedno nabitie sa postará 5 000 mAh batéria s podporou rýchleho či bezdrôtového nabíjania. Nechýba tu ani čítačka odtlačkov prstov, skener tváre, NFC, Google Pay, OS Android 8.1 a to najdôležitejšie – certifikácia odolnosti na úrovni IP68.