Úvod Výrobcovia Oukitel Oukitel predstavuje novinku: U23 má displej s výrezom a gradientovú zadnú stranu!

Oukitel predstavuje novinku: U23 má displej s výrezom a gradientovú zadnú stranu!

Vyzerá skvostne!

0
Oukitel U23
Oukitel U23

Oukitel nám ukázal svoju novú vlajkovú loď už v polovici októbra. Teraz tvrdí, že predávať sa začne už v novembri. Model U23 ponúka krásny dizajn so šikovnou funkcionalitou a prívetivou cenou. Príjemným prekvapením je aj bezdrôtové nabíjanie.

Oukitel U23 disponuje veľkým, 6,18-palcovým FHD+ displejom s rozlíšením 2 246 x 1 080 pixelov. Výrobca si za dodávateľa LCD panelu zvolil spoločnosť Huaxing, ktorá vyrába jedny z najkvalitnejších LCD displejov na trhu. Displej je prekrytý aj vrstvou odolného skla Panda King. Tvrdosť Panda King skla má byť ešte vyššia než pri obľúbenom skle od Asahi.

Oukitel U23
Oukitel U23

Zariadenie ponúka krásny dizajn. Prednej strane dominuje veľký displej s výrezom vo vrchnej časti, do ktorého Oukitel schoval predný fotoaparát a potrebné senzory. Zaujímavejšia je zadná strana, ktorá podľa Oukitelu pripomína Huawei P20, no my sa skôr prikláňame k podobe s Honor 10.

Telefón poháňa procesor Helio P236 GB RAM. Táto kombinácia prináša dosť výkonu na všetky funkcionality moderného smartfónu. Čo sa softvéru týka, pripraviť sa môžeš na Android 8.1 Oreo, ktorý si šťavu „ťahá“ z 3 500 mAh batérie. Oukitel do balenia pribalí aj 5V/2A rýchlonabíjačku, no ak by nestačilo ani to, novinka podporuje aj 10 W bezdrôtové nabíjanie.

Oukitel U23
Oukitel U23

Podrobnosti o cene momentálne dostupné nie sú, no veríme, že už čoskoro budú. Viac sa dozviete vo videu vyššie.