Úvod LG LG V40 LG V40 príde 4. októbra: Vieme ako funguje jeho 5 fotoaparátov!

LG V40 príde 4. októbra: Vieme ako funguje jeho 5 fotoaparátov!

2
LG G7 ThinQ

Októbrovú plejádu noviniek z mobilného sveta odštartuje LG V40 ThinQ, ktorý výrobca oficiálne predstaví 4. októbra. V tento deň v Londýne predstavuje aj Nokia (HMD Global), ale iba menej výnimočný model strednej triedy.

LG V40 ThinQ bude prvým smartfónom, ktorý dostane do výbavy až päticu fotoaparátov. Pochopiteľne, nie všetky nájdeme na zadnej strane. Rozdelené budú v pomere 3:2. Nová vlajková loď by mala poskytnúť výnimočný užívateľský zážitok pre tých, ktorí milujú fotografovanie.

LG V40 ThinQ bude veľmi univerzálnym fotografickým nástrojom, pomocou ktorého zachytíte rôzne typy scény. Štandardnú fotografiu bude mať na starosti 16 Mpx obrazový snímač. Takú krajinku pre zmenu zachytí 12 Mpx senzor so širokouhlým zorným poľom. Tretí člen poskytne funkciu optického priblíženia (tzv. telefoto) v 8 Mpx rozlíšení.

LG G7 ThinQ
Dizajn vlajkovej novinky bude vychádzať z modelu LG G7 ThinQ (na snímke)

Aj selfie si budeme môcť vyhotoviť v dvoch formátoch – v klasickom a širokouhlom. Lepší prehľad poskytne informačná grafika nižšie, ktorú zverejnil populárny Evan Blass.

Len pripomenieme, že LG V40 by mal mať 6,4-palcový OLED displej s QHD+ rozlíšením, čipset Snapdragon 845 alebo 64/128 GB priestor pre dáta aj spolu s 3300 mAh batériou.

LG V40

LG V40

LG V40 LG V40 LG V40