honor band 4

Dcéra spoločnosti Huawei, značka Honor, predstavila v priebehu septembra nový fitness náramok Honor Band 4, ktorý je dostupný v dvoch verziách. Running Edition vydrží na jedno nabitie dlhšie a disponuje funkciami zameranými na bežcov.

Honor Band 4 Running Edition patrí k lacnejším fitness náramkom, ktorý môže konkurovať obľúbenému Mi Band 3 od Xiaomi. Upozornenia a údaje o fyzickej aktivite zobrazí 0,5-palcový monochromatický OLED displej a až 20-dňovú výdrž na jedno nabitie zabezpečí 77 mAh batéria.

Náramok sa sústreďuje výhradne na sledovanie športovej a spánkovej aktivity. Nemá snímač srdcového tepu ani NFC. Obsahuje ale 6-osový gyroskop pre čo najpresnejšie sledovanie pohybov a má vysokú odolnosť voči vode (50m).

honor band 4

Honor Band 4 Running Edition

Cena: 20,99 €

Honor Band 4 Running Edition si poradí s množstvom rôznych športových aktivít vrátanie plávania, no jeho silnou stránkou je beh. Pre čo najlepšie sledovanie parametrov sa musí modul z remienku vytiahnuť a umiestniť na bežeckú obuv pomocou špeciálneho klipu, ktorý je súčasťou balenia.

honor band 4

Okrem rýchlosti, vzdialenosti a ďalších parametrov náramok vyhodnotí aj dĺžku kroku, kadenciu krokov, kontakt so zemou či napr. naklonenie. Všetky dáta sa v prehľadných grafoch následne zobrazia v mobilnej aplikácii. Pre spojenie so zariadením slúži Bluetooth 4.2.

Spoľahlivý a lacný náramok si rozumie s väčšinou smartfónov. Podmienkou je len Android 4.4, resp. iOS 9.0 a ich vyššie verzie. Honor Band 4 Running Edition môže byť váš za 20,99 EUR, aj keď iba v červeno-čiernej verzii. Výrazne zelené prevedenie sa už stihlo vypredať.

Šikovný doplnok pre športovcov nájdete na webe eBay.