Úvod Výrobcovia Honor Honor Band 4 konkuruje Xiaomi Mi Band 3. Ponúka však farebný displej

Honor Band 4 konkuruje Xiaomi Mi Band 3. Ponúka však farebný displej

0

Xiaomi Mi Band je najpredávanejším inteligentným fitness náramkom, za čím stojí hlavne jeho extra nízka cena. Mi Band 3 je napriek nízkej cene veľmi dobre vybavený, má monochromatický OLED displej alebo takmer mesačnú výdrž na jedno nabitie.

Honor Band 4 ako najnovšia generácia je pre Mi Band od Xiaomi obstojným, ak nie silnejším súperom. Po novom v jeho tele nájdete kompaktný 0,95-palcový a farebný AMOLED displej.

Náramok funguje ako merač krokov, dokáže sledovať priebeh spánku aj spolu s REM fázami, nechýba snímač srdečnej frekvencie a silná odolnosť voči vode a prachu 5 ATM. Funkcia TruSeen 2.0 dokáže srdečný tep snímať počas celej doby fyzickej aktivity, napríklad pri aktívnom behaní alebo cyklistike.

honor band 4
Honor Band 4

Náramok Honor Band 4 funguje vďaka 100 mAh batérii, ktorá by mala vydržať na jedno nabitie 14 dní. Honor predstavil aj Honor Band 4 Running Edition – verziu zameranú priamo na bežcov.

Táto verzia má menšiu batériu, 77 mAh, čo však nevadí. OLED displej je v tomto prípade jednoduchší, a tak skonzumuje menej energie. Náramok ale ponúka podrobnejšie vyhodnotenie a zber dát o behaní.

Honor Band 4
Honor Band 4 Running Edition

Okrem klasických rýchlostí, kalórií a vzdialenosti vyhodnotí počet krokov za minútu, kadenciu, dĺžku korkov, kontakt so zemou a podobne. Oba náramky budú dostupné v rôznych pestrých farebných prevedeniach od 20. septembra na domácom trhu v Číne.

Cena sa pohybuje okolo sumy 20 – 30 EUR a my len dúfame, že sa náramok dostane aj na európsky trh. Predošlá generácia Honor Band 3 sa u nás predáva. Aj keď za vyššiu cenu.