Úvod Výrobcovia Xiaomi TIP DŇA: Xiaomi Mi Band 3 je momentálne extrémne lacný. Kúpiš ho...

TIP DŇA: Xiaomi Mi Band 3 je momentálne extrémne lacný. Kúpiš ho len za 21,28 €!

Tak lacný a tak kvalitný fitness náramok tu ešte nebol!

5

Trh s nositeľnými zariadeniami je čoraz populárnejší. Ľudia radi sledujú to, koľko krokov prešli, koľko kalórií spálili, aký majú tep a koľko hodín v noci spali. Na trhu je nespočetne veľa náramkov, ktoré dokážu merať všetky tieto premenné, no jeden vyčnieva z radu.

Xiaomi Mi Band 3

Cena: 21,28 € | Kupón: IVBAND3

Reč je samozrejme o extrémne populárnom Xiaomi Mi Band 3, náramku, ktorý zaujme nielen svojím dizajnom, ale aj cenou. Tá sa momentálne dostala na historické minimum. Mi Band 3 v GLOBAL verzii s angličtinou, nie čínštinou sa totiž predáva za 21,28 €, teda za zlomok toho, čo bežne stoja náramky konkurenčných spoločností.

Xiaomi Mi Band 3
Xiaomi Mi Band 3

Xiaomi Mi Band 3 disponuje 0,78-palcovým OLED displejom a 110 mAh batériou, ktorá náramok udrží pri živote približne 20 dní používania. Odzvonilo tak každodennému nabíjaniu. Náramok je na rozdiel od minuloročnej generácie vybavený IP68 certifikáciou, vďaka čomu zvládne ponorenie až do hĺbky 50 metrov.

Xiaomi Mi Band 3
Xiaomi Mi Band 3

Cena sa od predstavenia, keď stál okolo 30 € postupne znižovala, až dosiahla úroveň 21,28 €. Takto nízku cenu docieliš použitím kupónu IVBAND3.

Xiaomi Mi Band 3
Xiaomi Mi Band 3

Tak čo, vyskúšaš Mi Band 3? Daj nám vedieť v diskusii nižšie!