Úvod Výrobcovia OnePlus OnePlus chce expandovať: Okrem smartfónov vraj začne vyrábať aj TV!

OnePlus chce expandovať: Okrem smartfónov vraj začne vyrábať aj TV!

0

Aj keď sa pri výrobcovi OnePlus momentálne všetko točí okolo nadchádzajúceho vlajkového modelu OnePlus 6T, generálny riaditeľ Pete Lau sa napriek tomu rozhodol prekvapiť novým produktom.

OnePlus TV je to, čo spoznáme na budúci rok. Nové zariadenie šéf spoločnosti priblížil prostredníctvom vlastného blogu, no príliš konkrétny nebol. Spomína ale prvotriedny dizajn, vysokú kvalitu obrazu a zvuku, alebo možnosti inteligentného prepojenia.

Vôbec prvý inteligentný televízor s logom OnePlus bude predstavený v roku 2019. OnePlus TV by si mala dokonalejšie rozumieť so smartfónmi, chýbať nebudú pravidelné softvérové aktualizácie alebo kamera, vďaka ktorej uskutočníte videohovor priamo z pohovky v obývačke.

oneplus TV
Trh s inteligentnými televízormi vedie Samsung

Žiadny z predstaviteľov zatiaľ nespomenul softvérovú platformu, na ktorej bude OnePlus TV postavená. Android TV tak zatiaľ istotou ani zďaleka nieje. Samsung TV využívajú OS Tizen a TV od LG prostredie webOS. OnePlus sa možno inšpiroval a taktiež vyvíja vlastné riešenie.

Smartfóny OnePlus sa na trhu náramne osvedčili, a to za svoj výborný pomer medzi cenou, výbavou a prevedením. Okrem toho sú dostupné online, vo väčšine krajín sveta. Ak výrobca uplatní rovnakú filozofiu aj pri televízoroch, máme sa na čo tešiť.