Úvod Nokia Nokia 9 Nokia 9 zrejme ponúkne 64 a 128 GB úložisko. Prezradil to Samsung

Nokia 9 zrejme ponúkne 64 a 128 GB úložisko. Prezradil to Samsung

1
Nokia 8

Nokia 9 ako stále poriadne záhadná vlajková loď s absolútne čistým operačným systémom ponúkne bežné kapacity internej pamäte. 128 GB je vo vlajkovej kategórii akousi povinnou jazdou, ale chýbať by nemalo ani skromnejšie a teda cenovo dostupnejšie prevedenie.

Kapacity internej pamäte ako aj existenciu zariadenia samotného paradoxne prezradil Samsung. Presnejšie sa o to postaralo zastúpenie výrobcu v Lotyšsku. Samsung v tejto krajine spustil program, v rámci ktorého odkúpi váš starý smartfón, pričom výkupnú hodnotu zohľadní ako zľavu pri kúpe nového zariadenia Samsung Galaxy.

Samsung v Lotyšsku odkupuje aj poškodené smartfóny rôznych značiek, ktoré následne čaká ekologická recyklácia. Tento program sa v Lotyšsku nazýva Buy Back a obdobnú akciu Samsung rozbehol v minulom roku aj v našich končinách. Nazývala sa Vymeňte starý za nový.

nokia 9
samsung.com/lv

Na oficiálnej stránke si z ponuky vyberiete, aký model smartfónu chcete odpredať a zároveň označíte, v akom je stave. V zozname zariadení sa prekvapivo objavila Nokia 9 so 64 a 128 GB pamäťou. Nokia 9 medzičasom z ponuky zmizla, snímky obrazovky ale existujú. Uvedenú stránku môžete navštíviť TU.

nokia 9
quan.ithome.com

Ťažko povedať, či si je Samsung existenciou zariadenia istý, logicky predpovedá alebo Nokiu 9 zaregistroval neuvážene a predčasne. Viac ako kapacity pamätí nás pri Nokii 9 aj tak zaujíma avantgardný fotoaparát, ktorý sa opäť predviedol na fotografii. Tá najčerstvejšia snímka je konečne kvalitnejšia.

Nokia 9 by mohla byť predstavená ešte v tomto roku.