Úvod Výrobcovia Elephone Najkrajší telefón za najmenej peňazí? Tento kúsok ohromil stovky ľudí!

Najkrajší telefón za najmenej peňazí? Tento kúsok ohromil stovky ľudí!

Jeden z najkrajších telefónov za rozumný peniaz! - tlačová správa.

2

Dizajn smartfónu je niečo, s čím sa trápia aj tie najväčšie spoločnosti. Keď teda na trh jeden z nich príde so zaujímavým dizajnom, ostatné spoločnosti sa radi inšpirujú. To je nakoniec príbeh aj dnešného zariadenia s názvom Elephone A4 Pro, ktorý sa inšpiroval farebnou zadnou stranou Honor 10.

Elephone A4 Pro

Cena: 115,69 €

Krásny prechod fialovej do modrej už nemusí stáť niekoľko sto eur. Stačí si kúpiť model Elephone A4 Pro, ktorý kombinuje dostatočne výkonné súčiastky a elegantný vzhľad, z čoho dokázala firma uvariť cenovo dostupné zariadenie pre všetkých. Čo všetko ponúka? Poďme sa na to pozrieť.

Elephone A4 Pro, ktorý do ponuky zaradil overený obchod efox-shop.com disponuje 5,85-palcovým Full Screen displejom s rozlíšením 1 512 x 720. Nejde o špičku na trhu, no určite ani nesklame. Nižšie rozlíšenie je v tomto prípade výhodou, keďže zariadenie poháňa osemjadrový procesor Mediatek MTK 6763 s jadrami o takte 2.0 GHz, ktorému by Full HD rozlíšenie mohlo škodiť.

Procesoru ďalej pomáhajú 4 GB operačnej pamäte RAM64 GB rozšíriteľné úložisko (až o 256 GB). Zadná strana je vybavená 16 Mpx snímačom, zatiaľ čo na prednej nájdeme 8 Mpx senzor.

Telefón berie šťavu z objemnej, 3 000 mAh batérie, ktorá ti bez problémov vydrží jeden náročný pracovný deň. S dvojdňovou výdržou by sme ale nepočítali.

Čo sa konektivity týka, Elephone A4 Pro disponuje dual SIM slotom, ktorý môžeš použiť v kombinácii 2x SIM alebo 1x SIM1x microSD karta. Telefón podporuje všetky 4G frekvencie slovenských operátorov, a to vrátane 800 MHz pásma.

No a nakoniec tá najlepšia správa. Celá táto výbava stojí 115,69 €, čo je perfektné pre všetkých tých, ktorí chcú náhradný alebo, povedzme, začiatočnícky telefón.