Úvod Výrobcovia Elephone Obrnený ako tank: Elephone Soldier je novinka, ktorú musíš vidieť!

Obrnený ako tank: Elephone Soldier je novinka, ktorú musíš vidieť!

Nový tank medzi smartfónmi!

1
Elephone Soldier
Elephone Soldier

Svet odolných smartfónov sa dočkal ďalšieho zaujímavého prírastku. Volá sa Elephone Soldier a len nedávno sa objavil v ponuke overeného obchodu Efox shop, ktorý sa ho rozhodol zaradiť do exkluzívnej akcie.

Elephone Soldier

Cena: 160 € + poštovné

Elephone Soldier disponuje odolnou konštrukciou chránenou gumenými prvkami. Nechýba ani certifikácia IP68, vďaka čomu je telefón odolný nielen voči vode, ale aj prachu. Najzaujímavejšia je azda zadná strana, na ktorej nájdeme zosilnený panel so zadným fotoaparátom, SOS tlačidlo a dokonca aj kompas.

Elephone Soldier
Elephone Soldier

Elephone Soldier do vienka dostal desaťjadrový procesor Helio X25 s jadrami o takte 2.5 GHz. Čo sa pamäti týka, spoľahnúť sa môžeš na RAM o kapacite 4 GB64 GB úložisko s možnosťou rozšírenia na 512 GB. Telefón poháňa stále obstojný Android 8.0 Oreo5 000 mAh batéria so slušnou výdržou.

Elephone Soldier
Elephone Soldier

Zadnú stranu zdobí 21 Mpx fotoaparát, prednú zas 16 Mpx senzor. Nejde o úplne najlepšie senzory, fotkami však rozhodne neurazia. Veľmi príjemným prekvapením je jeho 5,5-palcový displej s rozlíšením 2 560 x 1 440, ktorý je zároveň chránený vrstvou krycieho skla Gorilla Glass 3.

Elephone Soldier
Elephone Soldier

Ak by ste o telefón mali záujem, v obchode telefón stojí 160 €. Treba však počítať s poštovným. My odporúčame poštovné cez DHL s poistením, ktoré zaručuje preplatenie DPH pri dovoze. Finálna cena sa tak zastaví na niečo vyše 200 €, čo je aj napriek všetkému výborná ponuka.