Spoločnosť Bluboo len nedávno predstavila svoju novinku, ktorá je vybavená aj funkciou rozpoznania tváre či systémom Android 8.1 Oreo.

Aby však svojich fanúšikov potešil ešte viac, spustil akciu, v rámci ktorej môžete do 15. augusta získať túto novinku za naozaj smiešnych 5,99 dolárov (cca 5,20 €). Všetko, čo pre to musíte urobiť, je zdieľať odkaz s troma priateľmi na Facebooku.

Bluboo D6 je vybavený 5,5-palcovým displejom s úzkym pomerom strán 18:9, skromnou 2 GB operačnou pamäťou a 16 GB úložiskom, ktoré spolupracujú s procesorom MT6580. Na zadnej strane zariadenia nájdete duálny fotoaparát s rozlíšením 8 Mpx a 5 Mpx, zatiaľ čo na strane prednej sa o selfie zábery postará 5 Mpx snímač. Bluboo D6 je okrem iného vybavený aj super rýchlou čítačkou odtlačkov prsta, duálnym SIM slotom a podporou 2G a 3G pripojenia. Verzia s podporou 4G bude podľa slov výrobcu uvoľnená neskôr. K dispozícii sú tiež tri farebné varianty – čierny, červený a modrý.

Pôvodná cenovka tohto základného telefónu predstavuje 69,99 dolárov. V rámci propagačnej akcie je však jeho cena znížená na ešte atraktívnejších 59,99 dolárov a niektorí šťastlivci ho dokonca môžu získať za spomínaných 5,99 dolárov. Všetky dôležité informácie, ako aj kompletnú špecifikáciu, nájdete na oficiálnej stránke výrobcu.

Ak sa teda obzeráte po smartfóne pre vašu ratolesť či nenáročného používateľa, Bluboo D6 môže byť vhodnou voľbou.