Úvod Hry Fortnite je už dostupný aj pre iné než Samsung telefóny!

Fortnite je už dostupný aj pre iné než Samsung telefóny!

0

Tvorcovia battle royale hitu Fortnite oznámili celému svetu, že čakanie skončilo. Exkluzivita, ktorú mali smartfóny Galaxy z portfólia spoločnosti Samsung, trvala iba pár dní. Po novom by mali začať prichádzať pozvánky do beta verzie pre systém Android už aj používateľom iných značiek z mobilného priemyslu.

Spočiatku sa hovorilo až o 3-mesačnej exkluzivite, no nakoniec z toho boli iba tri, respektíve štyri dni. Hru však v obchode Google Play nenájdeme, pretože Epic Games obchádza Google a žiadaný mobilný titul distribuuje prostredníctvom vlastných kanálov. Návod, ako si ho nainštaluješ, nájdeš v našom článku. Nie je to vôbec nič komplikované.

Ten, kto obdrží spomínanú pozvánku vo svojej e-mailovej schránke, nadobúda okamžitý prístup k hraniu beta verzie battle royale hitu Fortnite na svojom Android smartfóne. Jedinou podmienkou je, aby figuroval v zozname podporovaných modelov. To, či tam patrí ten tvoj, zistíš tu. Proces prebieha postupne, takže prístup nebude mať hneď každý.

Rovnako stojí za zmienku, že vývojári zo štúdia Epic Games upozorňujú na potenciálne komplikácie pri hraní na hardvérovej zostave so 4 GB operačnými pamäťami RAM.

Niektorí používatelia sa totiž len krátko po ukončení exkluzivity začali sťažovať na neplynulé fungovanie Fortnite, čo im potom vraj značne ovplyvnilo ich herný výkon a pokazilo skúsenosti. Oprava v podobe aktualizácie by tu preto mala byť každú chvíľu.