Úvod Novinky Hry Vývojári v PUBG Mobile vylepšia ovládanie vozidiel a prihodia novú zbraň

Vývojári v PUBG Mobile vylepšia ovládanie vozidiel a prihodia novú zbraň

Aktualizácia je na ceste

0

Nie je to tak dávno, čo dostal mobilný herný hit PUBG Mobile významnú aktualizáciu. Verzia 0.6.0, ktorá sa objavila v minulom mesiaci, priniesla vytúžený pohľad z prvej osoby a ďalšie novinky.

PUBG Mobile sa vyvíja dynamickým tempom a čoskoro túto hru dobehne ďalšia aktualizácia. Ponesie číselné označenie 0.7.0, ktoré také dôležité nie je. Dôležitejšie sú novinky, ktoré bude update obsahovať.

V prvom rade sa môžeme pripraviť na novú zbraň kalibru 7,62 mm známu ako L1A1 SLR. Táto zbraň patrí do rovnakej kategórie spolu s Mini 14 (5,56 mm) alebo napr. VSS (9 mm). Hráči tiež určite uvítajú lepšie ovládanie vozidiel, ktorými sa môžu presúvať po mape.

pubg mobile
Nový prírastok do arzenálu s nasadenou optikou a tlmičom

Vývojári vylepšili domácu obrazovku, hlavné menu hry. Rozloženie prvkov je úplne nové a na prvý pohľad sa javí ako intuitívnejšie. Na vlastnej koži sa o novinkách zatiaľ presvedčiť nemôžeme.

Aktualizácia ešte nie je dostupná, čo sa ale vo veľmi blízkej budúcnosti zmení. Ako spomínané a ďalšie nové prvky ovplyvnia hru sledujte v prezentačnom videu priamo od PUBG Mobile.

PUBG Mobile 0.7.0