Úvod Zariadenia Smartwatch Mobvoi predstavil vynikajúce high-end hodinky, ktoré používajú rovno dva displeje

Mobvoi predstavil vynikajúce high-end hodinky, ktoré používajú rovno dva displeje

6
TicWatch Pro
Mobvoi TicWatch Pro

Spoločnosť Mobvoi predstavila nový model inteligentných hodiniek TicWatch Pro, ktoré prichádzajú s netradičným zobrazovacím riešením a dobrou výdržou na jedno nabitie. Novinka dopĺňa súčasné modely, súrodencov TicWatch E a TicWatch 2.

TicWatch Pro už od pohľadu vyzerajú ako dokonalé inteligentné hodinky. Majú pekný dizajn korešpondujúci s bežnými mechanickými hodinkami vyššej triedy. Nechýbajú funkcie zamerané na fyzické aktivity, operačný systém Wear OS od Google, kvalitný OLED displej a niekoľkodňová výdrž na jedno nabitie.

Hodinky TicWatch Pro majú dva displeje v jednej vrstve. Základom je farebný okrúhly OLED panel, ktorý je aktívny pri inteligentnom režime prevádzky. Obrazovka má vysoké rozlíšenie 400 x 400 pixelov pri priemere 1,39-palca.

Druhý displej OLED panel prekrýva. Jedná sa o špeciálny LCD displej, ktorý je pri nečinnosti priehľadný. Displej nie je farebný a má len základné zobrazovacie schopnosti, pričom je pre zmenu aktívny v základom režime užívania.

ticwatch pro
Mobvoi TicWatch Pro

Zobrazí iba čas, srdcový tep a pár málo ďalších údajov, čiže iba nevyhnutné informácie. Displej je, pochopiteľne, nenáročný na spotrebu energie. Aj preto sa výrobca chváli výdržou na jedno nabitie, ktorá sa môže v kombinovanom režime pohybovať v rozmedzí od 5 do 30-tich dní. Výdrž je tak silne závislá od zvoleného režimu používania.

V jednoduchom režime sú ostatné inteligentné funkcie vypnuté. Máte tak na ruke skôr skutočné hodinky ako malý smartfón s okrúhlym displejom. Telo hodiniek je vyrobené z uhlíkových vlákien, ktoré sú ešte vystužené nylonom. Remienok je vyrobený z kvalitnej kože.

Hodinky majú zabudovaný GPS modul, snímač srdcového tepu, fitness funkcie a všetky vymoženosti operačného systému Wear OS. Môžete teda inštalovať rôzne aplikácie, resp. ich „hodinkové“ verzie a samozrejme štýlové ciferníky, ktorých je v obchode Play viac ako tisícka.

ticwatch pro
Mobvoi TicWatch Pro

Výbava je zavŕšená čipsetom Snapdragon Wear 2100, 512 MB operačnou pamäťou, 4 GB úložiskom a odolnosťou voči vode a prachu podčiarknutou krytím IP68. Vzhľadom na výbavu a prevedenie asi očakávate astronomickú cenovku.

Model TicWatch Pro nie je lacný. 249 amerických dolárov je ale viac ako spravodlivých. Hodinky začne dnešným dňom predávať Amazon v USA a v Spojenom kráľovstve. Neskôr dorazia aj na ostatné trhy. Zakúpiť sa tiež dajú priamo na vlastnej stránke výrobcu.

Mobvoi TicWatch Pro