Úvod Výrobcovia Xiaomi Toto musíš mať: Xiaomi Mi Band 3 je jeden z najlepších fitness...

Toto musíš mať: Xiaomi Mi Band 3 je jeden z najlepších fitness náramkov!

Fitness náramok, ktorý ťa finančne nezničí.

7
Xiaomi Mi Band 3
Fitness náramok Xiaomi Mi Band 3

Čínsky výrobca Xiaomi nedávno predstavil hneď niekoľko nových produktov, medzi ktorými nechýbali nové vlajkové lode Xiaomi Mi 8Mi 8 SE, ako ani vynovený fitness náramok Xiaomi Mi Band 3. Práve obľúbený a najrozšírenejší náramok si získal obrovskú pozornosť.

Xiaomi Mi Band 3
Xiaomi Mi Band 3

Xiaomi Mi Band 3 je podobne ako jeho predchodca veľmi kompaktným a nenápadným zariadením, ktoré však prešlo poriadnym vylepšením. Vďaka šikovnému dizajnu si opäť budeš môcť vybrať z niekoľkých desiatok (alebo skôr stoviek) remienkov, počítať s výdržou až 20 dní alebo odolnosťou voči vode až do 5 ATM.

Xiaomi Mi Band 3
Xiaomi Mi Band 3

Novinkou je aj väčší OLED displej s uhlopriečkou 0,78 palcov, ktorý ťa bude informovať o počte krokov, fitness funkcionalite, počasí, prichádzajúcom hovore či aktuálnom tepe. Náramok bez akýchkoľvek problémov spojíš s aplikáciou Mi Fit od Xiaomi, ktorá sa nachádza v obchode Play.

Xiaomi Mi Band 3
Xiaomi Mi Band 3

Dobrou správou je aj fakt, že hodinky sa už objavili v ponuke prvých predajcov. Medzi nimi je napríklad obchod Geekbuying, ktorý náramok začína predávať za 42,73 €. Nám sa však pre našich čitateľov podarilo cenu ešte znížiť. Stačí ak v obchode zadáš kód XIAOMIBAND3 a cena razom klesne na 38,46 €. To je na novinku celkom slušná cena.

Hodinky sú momentálne v štádiu predobjednávok. Obchod ich začne rozposielať približne o 11 dní. Tak či onak sa oplatí objednať už teraz, pretože je možné, že Xiaomi neuvoľní dosť kusov, a tak na náramok môže byť aj niekoľkodňová “čakačka”.