Úvod Ulefone Ulefone X Ulefone X s bezrámčekovým displejom mieri do predpredaja. Takáto je cena!

Ulefone X s bezrámčekovým displejom mieri do predpredaja. Takáto je cena!

Jeden z najlacnejších bezrámčekových telefónov je tu!

0
Ulefone X
Ulefone X

Ulefone X je jedným z najlacnejších zariadení s bezrámčekovým displejom. Jeho cena sa totiž zastavila na veľmi slušnej hranici 140,35 €. Okrem toho, že ti za túto cenu výrobca pošle telefón k nemu dostaneš aj puzdro zadarmo, čo vždy poteší.

Video z rozbaľovania

Ako môžeš vidieť vo videu, telefón vyzerá rovnako ako na renderoch, nechýba rôznorodé príslušenstvo a potom samozrejme samotný smartfón, ktorý je aj napriek jeho cenovke relatívne výkonný. Nerobia mu problém rôzne aplikácie a dokonca ani hry ako napríklad obľúbený PUBG Mobile.

Ulefone X
Ulefone X

Čo sa špecifikácií týka, Ulefone X ponúka kombináciu zadných fotoaparátov 16 Mpx + 5 Mpx, bezdrôtové nabíjanie (Qi), snímač odtlačkov prstov, osemjadrový procesor MTK6763 s taktom 2.0 GHz, 4 GB RAM, 64 GB rozšíriteľné úložisko a Android 8.1 Oreo. Veľmi, veľmi pôsobivé!

Ak ťa telefón zaujal a chcel by si si ho kúpiť, spraviť tak môžeš na Aliexpresse. Stačí ak zamieriš na túto adresu. Výrobca upozorňuje, že predobjednávky budú trvať už len do konca týždňa. Hneď na to začne objednávky vybavovať.