Úvod Výrobcovia Huawei Huawei P20 Pro získava aktualizáciu, ktorá vylepšuje fotoaparát aj systém

Huawei P20 Pro získava aktualizáciu, ktorá vylepšuje fotoaparát aj systém

0
Huawei P20 Pro

Vyzerá to tak, že Huawei P20 Pro je aspoň v Európe väčším hitom, než sme čakali. Len nedávno sa totiž výrobca pochválil, že sa mu podarilo predať 6 miliónov kusov novinky, čo je pre firmu obrovským úspechom.

Huawei P20 Pro za svoj úspech z veľkej časti vďačí hlavne svojim trom fotoaparátom, ktoré sme otestovali aj v našej recenzii. Nová aktualizácia, ktorá sa len teraz začína šíriť ich má ešte viac vylepšiť. Okrem toho Huawei na svoju vlajkovú loď prinesie aj júnový bezpečnostný balíček.

Čo sa samotných zmien týka, niektoré z nich budú len dizajnové. Tak napríklad, tlačidlo pre priblíženie (zoom) sa posunie o niečo nižšie. Tlačidlo uzávierky zas bude viac pripomínať štvorec než kruh.

Perfektnou novinkou je aj fakt, že Huawei sa podarilo vylepšiť spotrebu energie, takže P20 Pro na jedno nabitie vydrží ešte dlhšie. Nechýbajú ani vylepšenia stability a výkonu.

Aktualizácia má byť momentálne dostupná len pre manuálnu inštaláciu. Klasická OTA (Over The Air) aktualizácia sa má začať šíriť už čoskoro.