Úvod Xiaomi Xiaomi Mi 7 Xiaomi Mi 7 je blízko: Takéto sú špecifikácie!

Xiaomi Mi 7 je blízko: Takéto sú špecifikácie!

0

Len pár týždňov pred jeho predstavením sa na internete objavila cena novinky, ktorá bude po vzore iných Xiaomi zariadení taktiež veľmi príjemná. Novinka z dielne obľúbeného výrobcu, Xiaomi Mi 7, má totiž cenovo začínať na hranici 2 799 čínskych jüanov, čo je v prepočte 367 eur.

Za túto sumičku dostaneš zariadenie s 6 GB operačnou pamäťou RAM a 64 GB úložiskom. Ak budeš mať zálusk na 128 GB úložisko, budeš si musieť priplatiť. Takáto verzia má totiž na čínskom trhu stáť 432 eur.

Cena Xiaomi Mi 7
Cena Xiaomi Mi 7 má byť podstatne nižšia, než cena iných vlajkových lodí.

Xiaomi Mi 7 – nabitý modernými technológiami

Xiaomi Mi 7 má podobne ako niekoľko ďalších zariadení ponúknuť OLED displej s výrezom o veľkosti 5,6 palcov a funkciou Always-On Display. Očakáva sa, že Xiaomi pracuje aj na väčšom modeli, Xiaomi Mi 7 Plus, ktorý má disponovať až 6,01-palcovým OLED displejom. Vo výreze sa má okrem predného fotoaparátu a slúchadla pre hovory nachádzať aj infračervená kamera. To naznačuje, že Mi 7 môže disponovať technológiou 3D rozpoznania tváre.

Telefón bude poháňať výkonný procesor Snapdragon 845, 6 GB RAM a 64/128 GB úložisko. Zadnú stranu bude zdobiť duálny fotoaparát s maximálnym rozlíšením 16 Mpx.

Medzi ďalšiu výbavu môžeme zaradiť Android 8.1 Oreo, najnovšiu verziu MIUI, 3 350 mAh batériu, podporu bezdrôtového nabíjania (Qi) a oveľa viac.

Xiaomi Mi 7 by sa mal svetu ukázať už 23. mája.