Úvod UMi UMIDIGI Z2 UMIDIGI Z2: Nádherný smartfón so skvelou výbavou a vynikajúcou cenou! + SÚŤAŽ

UMIDIGI Z2: Nádherný smartfón so skvelou výbavou a vynikajúcou cenou! + SÚŤAŽ

6,2-palcový smartfón je nabitý kvalitným vybavením.

3
UMIDIGI Z2
UMIDIGI Z2

Nestáva sa často, že by boli telefóny pochádzajúce od menších čínskych výrobcov tak atraktívne ako ten, ktorý práve predstavila spoločnosť UMIDIGI. Ich novinka, UMIDIGI Z2 totiž nedisponuje len zaujímavou výbavou, ale aj krásnym dizajnom pripomínajúcim ten od Huawei.

UMIDIGI Z2 ponúka 6,2-palcový bezrámikový displej s výrezom, duálny fotoaparát na prednej aj zadnej strane, 6 GB operačnej pamäte RAM, nový Android 8.1 Oreo, 4 050 mAh batériu a oveľa viac.

UMIDIGI Z2

Zaujímavé však je, že výrobca nesiahol len po podobnej farebnej schéme akú Huawei používa pri ich nových vlajkových lodiach, on ju tak aj nazval. K dispozícii tak budeš mať farebné prevedenie Twilight.

Medzi ďalšie významné funkcie patrí možnosť odomknúť zariadenie rozpoznaním tváre, procesor Helio P23, rýchlonabíjanie (18W) či podpora všetkých 4G sietí. To však nie je ani zďaleka všetko.

UMIDIGI Z2

Výrobca sa chváli aj tým, ako sa mu podarilo novinku vybaviť krásnym 6,2-palcovým displejom s pomerom strán 19:9 a rozlíšením 2 246 x 1 080. Vďaka tomu displej prekrýva až 90 % prednej strany. Je to niečo, čo sme doteraz videli len pri podstatne drahších modeloch.

Cena zariadenia bola stanovená na 299 dolárov (257 €). Pri predobjednávkach ho však môžete získať o 50 dolárov (43 €) lacnejšie. Ak sa ti páči, kúpiť si ho môžeš v obchode GearBest.com.

UMIDIGI Z2

Súťaž

Výrobca okrem spustenia predaja spustil aj súťaž. Firma vyberie až 10 výhercov, ktorí sa stanú testovacími používateľmi nových zariadení. To pochopiteľne znamená, že dostaneš telefón zadarmo, ktorý ti aj ostane.

Zapojiť sa je jednoduché. Stačí navštíviť tento web a splniť čo najviac požiadaviek. Čím viac ich splníš, tým je väčšia šanca, že uspeješ.

POZOR: Súťaž končí 10. júna.