Úvod Výrobcovia Xiaomi Nová generácia Xiaomi Mi Band je za rohom! Toto všetko ponúkne

Nová generácia Xiaomi Mi Band je za rohom! Toto všetko ponúkne

0
Xiaomi Mi Band 2

Tento štvrtok, teda 31. máj, bude veľkým dňom pre spoločnosť Xiaomi. To, o čom sa špekulovalo, sa konečne potvrdilo. V tento deň nebude predstavený iba vlajkový smartfón, Mi 8. Premiéru si odbije nové prostredie MIUI 10 a taktiež fitness náramok Mi Band 3.

Xiaomi Mi Band je najpredávanejším fitness náramkom na svete. Trh s nositeľnými technológiami si Xiaomi podelilo s Apple. Kalifornské jablko pre zmenu dominuje v predaji inteligentných hodiniek.

Xiaomi Mi Band 3. generácie sme už námatkovo videli. Šéf spoločnosti nosí tento náramok na ruke dva-tri mesiace, pričom neprekvapivo zistil, že je oveľa lepší ako predchádzajúca generácia. Náramok sa na jeho zápästí mihol aj počas predstavovania herného smartfónu Black Shark.

mi band 3
FOTO: MyDrivers

Xiaomi Mi Band 3 zhmotní evolúcia a nie revolúcia. Dizajn bude takmer totožný. Pribudne snáď iba 2.5D sklo, ktoré prekryje kompaktný OLED displej. Hovorí sa, že náramok nebude mať žiadne fyzické tlačidlo, konektivitu zabezpečí Bluetooth 4.2 a NFC, vode zase odolá krytie IP67.

Pôvodný náramok sa stal hitom vďaka svojej nízkej cene, dlhej výdrži na jedno nabitie a vcelku bohatej funkcionalite. Kľúčové vlastnosti nová generácia istotne neopustí. Všetky detaily každopádne prinesieme vo štvrtok.