Úvod Výrobcovia Elephone Tento telefón má 6 GB RAM, 128 GB úložisko a poriadny výkon....

Tento telefón má 6 GB RAM, 128 GB úložisko a poriadny výkon. Aj napriek tomu ho takmer nikto nepozná

Ako je možné, že ho takmer nikto nepozná?

1
©Elephone

Do akciovej ponuky internetového predajcu sa dostalo ďalšie krásne zariadenie z portfólia čínskeho výrobcu Elephone. Za nízku cenu tak môžete získať elegantný vzhľad po vzore Samsung Galaxy S8.

Elefone U Pro

Cena: 354,28 € | Kupón: GKBPHONE

Konkrétne je reč o Elephone U Pro, ktorý okrem vzhľadu určite zaujme aj slušnou výbavou pod kapotou a tiež slušnou cenovkou.

Do nej patrí Full HD obrazovka s 5,99-palcovou uhlopriečkou chránená odolnou vrstvou Gorilla Glass 5. Tá je navyše po stranách zaoblená, čo neslúži len na okrasu, ale tiež na rýchly prístup k vybraným aplikáciám. Nechýba ani aktuálne najobľúbenejší pomer strán 18:9.

©Elephone

Na prednom paneli tiež nájdete 8 Mpx selfie kameru a senzor pre rozpoznávanie tváre, čo poslúži k rýchlemu a bezpečnému prístupu do zariadenia. Primárna kamera na zadnej strane bola vybavená dvoma šošovkami, ktoré si rozdelili 13 Mpx a 13 Mpx rozlíšenie. Hneď pod nimi sa nachádza aj snímač odtlačkov prstov, ktorý predstavuje druhý spôsob spoľahlivého zabezpečenia.

Útroby Elephone U Pro vypĺňa osemjadrový čip Snapdragon 660 s taktom 2,2 GHz, grafický procesor Adreno 512, veľká kapacita pamäti RAM so 6 GB a ešte väčšie vnútorné úložisko s 128 GB pamäťou, ktoré v prípade nedostatku môžete rozšíriť o ďalších 128 GB. Samozrejmosťou je aj 3 350 mAh batéria ktorú okrem technológie rýchleho nabíjania budete môcť tiež nabiť aj bezdrôtovo.

Súčasťou výbavy je tiež podpora pre Dual SIM, Android 8.0 Oreo či plné pokrytie LTE pásiem.

Elephone U Pro je aktuálne k dispozícii u predajcu Geekbuying za 372,93 EUR. Pre ešte lepšiu cenu však môžete využiť kód GKBPHONE, ktorý cenovku zníži na ešte atraktívnejších 354,28 EUR.