S vývojom batérií a rýchleho nabíjania sa snažia výrobcovia do svojich zariadení implementovať to najlepšie, čo je dostupné. Žiadúce väčšie objemy batérií však mnohokrát zmenia veľkosť a váhu smartfónov do väčších čísel, čo je naopak nežiadúce.

BLUBOO S3 prilákal na MWC 2018 množstvo zvedavých pohľadov, keďže ponúka pomerne dokonalú rovnováhu medzi výkonnou batériou a pocitom z používania. Čím ešte dokáže očariť?

BLUBOO S3 je vybavený 6,0-palcovým displejom SHARP s úzkym pomerom strán 18:9 s kovovým rámom. Najväčším lákadlom je však batéria, ktorá dosahuje obrovskú kapacitu 8 500 mAhpodporou rýchleho nabíjania. Nabitie z 0 na 100 % tak zaberie 2,5 hodiny, po ktorom nasleduje až 6 dní výdrže pri šetrnej manipulácii. Skvelou správou je, že aj napriek obrovskej kapacite akumulátora je hrúbka samotného zariadenia menšia ako 12 mm.

Pre lepšiu manipuláciu je zadná strana BLUBOO S3 ergonomicky zaoblená, aby používateľa pri manipulácii nič netlačilo ani nerezalo. Smartfóny s pomerom strán 18:9 sú jednoducho ovládateľné jednou rukou, o to viac, ak je k tomu prispôsobený aj tvar zariadenia.

Na spodnej hrane BLUBOO S3 nájdete USB-C port pre nabíjanie s podporou OTG a schopnosťou reverzného nabíjania, čo z vášho smartfónu spraví behom okamihu powerbanku.

Predaj smartfónu by mal byť spustený už budúci mesiac s cenou nižšou ako 200 dolárov. Pre viac informácií navštívte oficiálnu stránku výrobcu BLUBOO.