Výrobca Bluboo vždy kladie veľký dôraz aj na dizajn svojich produktov, aby tak uspokojili zákazníka aj po tejto stránke. Pripravovaný Bluboo S3 teda nie je výnimkou.

Bluboo S3 je vybavený 6,0-palcovou uhlopriečkou displeja produkcie Sharp s pomerom strán 18:9 a rozlíšením 2160 x 1080, ktorý navyše zaberá až 91 % prednej plochy. Rámik, ktorý ho obopína, je vyhotovený z kvalitného kovu dômyselným CNC frézovaním. Nič vás teda nebude rezať ani tlačiť.

Čo sa týka zadnej strany zariadenia, tá bola obohatená o zvláštnu textúru, ktorá vyzerá naozaj štýlovo. Navyše je zaoblený presne tak, aby zapadol do ruky a poskytol tak najvyšší komfort, hoci nejde o jeden z tých tenších telefónov. Okrem toho nájdete na zadnej strane dvojicu fotoaparátov usporiadaných pod sebou a tiež snímač odtlačkov prstov, ktorý je uložený hneď pod nimi, podobne ako v prípade Samsung Galaxy S9+.

Spodná hrana je vybavený USB-C portom s podporou OTG či reverzného nabíjania. Bluboo S3 je tiež vybavený obrovskou 8 500 mAh batériou.

Novinka vstúpi na trh v apríli s odhadovanou cenovkou 150 dolárov.

Aktuálne je však u predajcu Aliexpress dostupný ďalší kúsok od výrobcu s označením Bluboo S1 za akciovú cenovku 138 dolárov. Pre viac informácií navštívte oficiálnu stránku predajcu.