Úvod Výrobcovia Bluboo BLUBOO S2 kombinuje moderný dizajn a unikátny vyklápací fotoaparát

BLUBOO S2 kombinuje moderný dizajn a unikátny vyklápací fotoaparát

Tlačová správa Bluboo.

0

Na nedávnom MWC 2018 sme mohli vidieť množstvo smartfónov s tzv. notch displejom, čo označuje zárez typický pre iPhone X. Hoci mal tento výrez praktickú funkciu, množstvo výrobcov Android zariadení ho do svojich noviniek aplikuje z dekoračného hľadiska.

Výnimkou nie sú ani zariadenia ako Vivo X21 či Huawei P20. A nie sú jediní.

Aj napriek tomu, že bol nasadený nový dizajnový trend, Bluboo sa radšej rozhodol pre výrobu smartfónu s displejom natiahnutým na celý predný panel. Aby toho nebolo málo, výrobca tiež obdaroval svoju novinku Bluboo S2 naozaj kreatívnym prevedením fotoaparátu, ktorý sa dá jednoducho otočiť na prednú stranu a využívať ako selfie kamera.

Konkrétne ide o kameru od Sony21 Mpx rozlíšením a clonou f/1.8, ktorá sa spoľahlivo postará o tie najlepšie zábery. Vďaka rotujúcej kamere tak Bluboo S2 môže dosahovať vyšší pomer obrazovky voči prednému panelu.

Na zlepšenie používateľského zážitku Bluboo dokonca navrhol príslušenstvo špeciálne určené pre túto otočnú kameru. Pomocou neho tak používateľ dokáže fotoaparát otočiť len pohybom jedného prsta. Toto príslušenstvo je dokonca dostupné v rôznych tvaroch a farbách pre akékoľvek preferencie budúceho majiteľa Bluboo S2. Aby toho nebolo málo, nezaplatíte ani cent navyše. Pomôcka bude totiž obsiahnutá v základnom balení spolu so smartfónom.

Bude takáto otočná kamera najlepším riešením pre maximálny displej? Čo myslíte? Pre viac detailov o Bluboo S2 navštívte oficiálnu stránku výrobcu.