Úvod Výrobcovia Ulefone VIDEO: Toto je Ulefone T2 Pro, prvý smartfón s čipsetom Helio P70

VIDEO: Toto je Ulefone T2 Pro, prvý smartfón s čipsetom Helio P70

0
Ulefone T2 Pro
© Ulefone

Čínsky producent dobre vybavených a cenovo atraktívnych smartfónov značky Ulefone už skôr ohlásil premiérový kus hardvéru, ktorý bude poháňať úplne nový čipset vyššej strednej triedy. Volá sa Helio P70 a vyrobený je 12 nm technológiou.

Ulefone T2 Pro bude predstavený na podujatí MWC 2018, ktoré odštartuje túto nedeľu. Výrobca ale zverejnil krátke video, ktoré má slúžiť ako ochutnávka pred oficiálnym predstavením.

Ulefone T2 Pro si určite nepomýlite so žiadnym iným smartfónom. Výrez v hornej časti displeja a spodná, veľmi štíhla brada sa nedá prehliadnuť rovnako, ako takmer neexistujúce rámiky po bokoch displeja.

Ulefone T2 Pro
© Ulefone

Výrez v hornej časti nie je veľký a ukrýva kameru spolu s mikrofónom pre hlasové hovory a nejaký ten senzor. Na zadnej strane si všímame duálny fotoaparát, o ktorom, žiaľ, zatiaľ nemáme žiadne informácie.

Vieme ale, že novinka bude bežať pod taktovkou OS Android 8.1 Oreo, čo je výborné. Z videa ťažko odhadnúť kvalitu spracovania, no vyzerá to na poctivú kombináciu kovu a skla.

Stánok Ulfone sa na podujatí MWC 2018 pokúsime navštíviť a prinesieme vám živé fotky a prvé skúsenosti s novinkou T2 Pro.

Ulefone T2 Pro