Úvod Výrobcovia Bluboo Viac miesta pre displej? BLUBOO S2 prichádza s netradičným dizajnom

Viac miesta pre displej? BLUBOO S2 prichádza s netradičným dizajnom

0
©BLUBOO

Očakávaná udalosť Mobile World Congress 2018 otvorí svoje brány už onedlho, 26. februára, v španielskej Barcelone. Mnoho nových vlajkových lodí bolo už svetu čiastočne odhalené, no ich pravú tvár uvidíme až v rámci tohto podujatia.

Na MWC 2018 sa teší aj množstvo čínskych výrobcov, medzi ktorými nechýba ani BLUBOO. Práve ten sa počas udalosti chystá predstaviť novinku BLUBOO S2 s nezvyčajným, no veľmi praktickým dizajnom.

Celoplošný dizajn je nepochybne jedným z najpopulárnejších konceptov v mobilnom priemysle za posledný rok. Displej však nikdy nepokrýva maximum predného panelu, keďže tu musí byť umiestnená v súčasnosti veľmi dôležitá predná kamera a samozrejme senzory či reproduktor pre hovory. Práve preto sa displej na celú prednú stranu ešte neobjavil, dokonca aj Apple prišlo s riešením v podobe typického zárezu, čo je síce zaujímavé, no stále nie dokonalé.

©BLUBOO

BLUBOO však tento problém veľmi sofistikovane vyriešil tak, že na prednú stranu kameru jednoducho neumiestnil. V tom prípade ostane viac miesta na displej a ešte tenšie rámiky. Prednú kameru totiž nahradí tá zadná. Ak teda dostanete chuť na selfie s priateľmi, kameru na zadnej strane jednoducho otočíte dopredu.

BLUBOO sa zameriava na výrobu kvalitných zariadení s dostupnou cenovkou. Špecifikácie BLUBOO S2 dokazujú ambície a úsilie spoločnosti o produkciu tých najlepších zariadení. Rotujúca časť, v ktorej je kamera umiestnená, je vyrobená z vysoko odolného materiálu a mala by vydržať viac ako 100 000 použití.

Čo sa týka kamery samotnej, bude zrejme disponovať 21 Mpx rozlíšením a mala by niesť označenie SONY. Výrobca však nevyvracia ani fakt, že by mohlo ísť aj o iný kúsok s certifikáciou Carl Zeiss. Pod kapotou bude ukrývať výkonný osemjadrový procesor s najmenej 6 GB pamäťou RAM.

Finálne špecifikácie sú však stále záhadou. Skutočnú pravdu sa dozvieme až počas predstavenia na Mobile World Congress 2018, kde budeme aj my, aby sme vám priniesli tie najčerstvejšie informácie.