Úvod Výrobcovia Vernee Vernee Apollo 2: Novú vlajkovú loď spoznáme už zajtra!

Vernee Apollo 2: Novú vlajkovú loď spoznáme už zajtra!

0
vernee apollo 2
© Vernee

Mobile World Congress 2018 sa rozbieha dnešným dňom a už zajtra uvidíme predstavenie nového vlajkového modelu z dielne mladého čínskeho výrobcu Vernee. Vernee Apollo 2 staví na osvedčený koncept nadštandardnej výbavy voči prijateľnej cene.

Vernee Apollo 2 ponúkne univerzálny dizajn, ktorý by mal v stánku Vernee na MWC 2018 osloviť široké publikum. Jednoduché línie s minimálnym orámovaním okolo displeja splnia súčasné trendy.

Telo bude samozrejme jednoliate a vyhotovené z kovu.

vernee apollo 2
© Vernee

Vernee Apollo 2 poženie desaťjadrový čipset Helio X30, ktorý výrobca skombinuje s bohatou pamäťovou výbavou. To značí až 6 GB operačnú pamäť a 128 GB rozšíriteľné úložisko.

Novinkou bude 5,99-palcová TDDI obrazovka výrobcu SHARP s pomerom strán 18:9, ktorá zaberie až 87 percent z prednej plochy zariadenia. Displej je prekrytý 2.5D sklom a obdobné mierne zakrivenie bude mať aj zadná strana zariadenia.

vernee apollo 2
© Vernee

Pri novej generácii si dala výrobca viac záležať na detailoch. Azda perfektné krivky vyhotovené presným CNC frézovaním s všimneme na tlačidlách, snímači odtlačkov prstov alebo napríklad na segmente s duálnym fotoaparátom.

Ten bude mať snímače s rozlíšeniami 16 Mpx + 13 Mpx, clonou f/2.0 a PDAF zaostrovaním. Selfie zabezpečí 8 Mpx kamera. Zaujímavo vyzerá dvojkanálové, až 24W rýchle nabíjanie cez USB typ C.

vernee apollo 2
© Vernee

Vernee Apollo 2 bude predstavený s OS Android 8.1 Oreo, čiže s tou najnovšou dostupnou verziou operačného systému Android. Podrobnosti o Vernee Apollo 2 sa dozvieme už zajtra.

Okrem neho výrobca predstaví Vernee V3 a Vernee M7, ktoré taktiež spoznáme v priebehu zajtrajšieho dňa.