Úvod Zariadenia Tablet Chuwi Hi8 Air sa už začal predávať, novinka teraz stojí necelú...

Tablet Chuwi Hi8 Air sa už začal predávať, novinka teraz stojí necelú stovku

Tlačová správa

0
Chuwi Hi8 Air
© Chuwi

Lacný tablet s operačným systémom Android a Windows (dual boot) výrobca Chuwi predstavil ešte v januári. Chuwi Hi8 Air vzhľadom na svoju cenu predstavuje veľmi dostupnú voľbu multimediálneho zariadenia. 

Výrobca v januári cenu zariadenia neprezradil. Pri pohľade na jeho portfólio ale už vtedy bolo jasné, že novinka bude prívetivá k peňaženkám záujemcov. Tablet Chuwi Hi8 Air začal výrobca predávať tento týždeň prostredníctvom predajcu GearBest a niekoľkých ďalších.

Tablet sa dá kúpiť od 5. februára až do 12. februára 2018 s cenou približne 99 EUR. Pre tzv. bleskový predaj je vyčlenených 500 kusov. Prvých 200 záujemcov navyše k tabletu dostane ochranný kryt.

Chuwi Hi8 Air
© Chuwi

Tablet má jednoliate telo z kovu, laminovaný LCD displej s uhlopriečkou 8,0 palcov, rozlíšením 1920 x 1200 pixelov a pomerom strán 16:10. Výkon zastrešuje 1,44 GHz čipset Intel X5 Cherry Trail Z8350 spolu s 2 GB operačnou pamäťou, 32 GB úložiskom a slotom pre 128 GB pamäťovú kartu.

MicroUSB konektor dopĺňa microHDMI výstup a audio klasika, 3,5 mm jack. Tablet poháňa 4000 mAh batéria a možno najväčšou výhodou sú rovno dva operačné systémy. Užívateľom je k dispozícii bežný OS Windows 10 a zároveň OS Android, aj keď v staršej verzii 5.1 Lollipop.

Chuwi Hi8 Air
© Chuwi

Pomer medzi cenou, výbavou a spracovaním vyzerá viac ako slušne. Bleskový predaj nájdete na tejto adrese, na webe predajcu GearBest. K odosielaniu objednaných zariadení dôjde koncom marca.

Výrobca okrem toho zlacnel aj Chuwi LapBook Air so 8 GB operačnou pamäťou a 128 GB úložiskom, či model Chuwi Hi9, ktorý má 8,4-palcový IPS displej s rozlíšením 2560 x 1600 pixelov a čipset od MediaTeku.

Všetky uvedené zariadenia a niekoľko ďalších nájdete na jednom mieste TU.