Úvod Udalosti MWC 2018 LEAGOO ukázalo na podujatí MWC 2018 nové smartfóny spolu s futbalovými hviezdami

LEAGOO ukázalo na podujatí MWC 2018 nové smartfóny spolu s futbalovými hviezdami

Priestor dostali aj menšie spoločnosti

0
LEAGOO

Podujatie Mobile World Congress 2018 je tento rok opäť väčšie a nepostarali sa o to iba veľké spoločnosti, ale aj menší, či rovno začínajúci producenti technologických výdobytkov. Svoj stánok mal na MWC 2018 aj výrobca LEAGOO.

LEAGOO avizoval príchod na technologický veľtrh niekoľko dní vopred. Oficiálne vítanie návštevníkov začalo dnes približne o 14. hodine popoludní.

LEAGOO návštevníkom ukázalo nové modely smartfónov LEAGOO S9 a LEAGOOO Power 5, pričom asistovali futbalové hviezdy.

leagoo

LEAGOO podporuje londýnsky futbalový klub Tottenham Hotspur a v stánku výrobcu to bolo vidieť.

LEAGOO S9

LEAGOO S9 predstavuje akýsi klon smartfónu iPhone X s typickou jazvou v hornej časti displeja. Novinka s OS Android Oreo ale má aj spodnú hranu, na ktorej sa hrdo vyníma logo výrobcu.

LEAGOO S9

Smartfón bude pomerne lacný, čomu zodpovedá aj výbava. Dostať by sme sa mali pod hranicu 300 amerických dolárov. Za tieto peniaze obdržíme 5,85-palcový IPS displej s kompromisným HD+ rozlíšením.

Výrobca hovoril o štvorjadrovom procesore a malo by ísť o reprezentanta strednej triedy menom Helio P40. Bez technológie pre rozpoznávanie tváre nazvanej Face Access by to neišlo. Výrobca odvážne tvrdí, že dokáže rozpoznať vlastníka zariadenia iba za 0,1 sekundy.

LEAGOO

Z ostatnej výbavy je známa 4 GB operačná pamäť, 32 GB úložisko alebo 3300 mAh batéria. Ďalšie vlastnosti výrobca z neznámeho dôvodu nepriblížil.

LEAGOO Power 5

LEAGOO Power 5 aspoň hrá na praktickú strunu. Masívna 7000 mAh batéria dovolí na pár dní (2-3) zabudnúť na nabíjačku. 5,99-palcový IPS INCELL displej s FHD+ rozlíšením dostal súčasný pomer strán 18:9.

LEAGOO

Dobre sú na tom pamäte s kapacitami 6 GB a 64 GB. Miesto zostalo aj na 128 GB pamäťovú kartu. Výkonnostnú stránku pokrýva osemjadrový čipset, ktorý nebol bližšie špecifikovaný.

Rýchle 5V/5A nabíjanie batérie padne vzhľadom na kapacitu vhod viac ako inokedy. Smartfón je kvôli objemnej baterke hrubší, no o nepohodlný rozmer by sa jednať nemalo.

LEAGOO

Veľa fotografií a videí z udalosti nájdete priamo na oficiálnej Facebook stránke výrobcu. Zariadenia by už mali figurovať na oficiálnom webe leagoo.com.

Snáď budú novinky aspoň podobne úspešné ako športové hviezdy, ktoré ich propagujú.