Úvod Udalosti MWC 2018 Xiaomi na podujatí MWC 2018 nepredstaví svoj očakávaný TOP model

Xiaomi na podujatí MWC 2018 nepredstaví svoj očakávaný TOP model

0
xioami mi7
Ilustr. obr.

Podujatie Mobile World Congress 2018 otvorí svoje brány koncom februára v španielskej Barcelone a bude hostiť množstvo technologických spoločností z celého sveta. Dočkáme sa aj niekoľkých premiér.

Žiaľ, Xiaomi Mi7 medzi premiérami neuvidíme. Podľa informácií jedného z vyšších predstaviteľov spoločnosti Xiaomi skutočne novú vlajkovú loď vo februári nepredstaví. Ak sa obzrieme po minulom roku zistíme, že súčasná generácia Mi6 bola predstavená až niekedy v polovici apríla.

Xiaomi sa teda s predstavením nemusí ponáhľať a určite mu pripraví samostatné podujatie. Z tohtoročného MWC 2018 môže najlepšie vzísť Samsung. Ohlásené predstavenia modelov Galaxy S9 a Galaxy S9+ pritiahnu veľa pozornosti a zavadzať nebude ani úhlavná konkurencia.

Xiaomi Mi7
Xiaomi Mi7 ako neoficiálny koncept

Nový vlajkový model totižto nepredstaví ani LG, ani HTC a aktuálne už ani Xiaomi. Samozrejme nejde o jediných výrobcov a na MWC 2018 sa bude určite nachádzať veľa nových a zaujímavých technológií.

Xiaomi Mi7 bude vyhotovený z kovu a skla, pričom sa počíta aj s keramickou verziou. Pod kapotou nájdeme výkonnostný vrchol, ešte nikým nepoužívaný čipset Snapdragon 845. Novinkou má byť bezdrôtové nabíjanie alebo vylepšený duálny fotoaparát.

Ako obvykle, Xiaomi Mi7 cenou podlezie vlajkové zariadenia etablovaných dlhoročných producentov smartfónov.